expertise en vakmanschap

Jarenlange expertise en vakmanschap, de kostbaarste natuurlijke materialen en prachtige designs, dat zijn al 130 jaar de ingrediënten van de tapijten van Kasthall. Uiteraard vind je ze ook in de nieuwe Soul of Nature collectie.

Van wondermooie woningen en luxueuze plezierjachten tot coole kantoren en zelfs het Zweedse paleis, Kasthall maakt tapijten voor elke omgeving. Daarbij verliezen ze hun belangrijkste motivaties, perfectie en passie, nooit uit het oog. Het Zweedse bedrijf werkt innovatief en beperkt haar impact op de natuur tot een minimum. Tegelijk houdt ze haar jarenlange traditie van fijne materialen en uniek vakmanschap in ere. Sinds 1889 wordt elk geweven en handgeknoopt tapijt op maat gemaakt in de fabriek in Kinna in het westen van Zweden.

Kasthall goes nature

 

Voor haar nieuwe Soul of Nature collectie liet Kasthall zich inspireren door de overweldigende schoonheid van de natuur. Kunstenaars worden al eeuwenlang geraakt door de onverwachte kleurpaletten, de mysterieuze vormen, de kwetsbare verwondering. Soul of Nature is een eerbetoon aan de natuur.

 

 

Feather bijvoorbeeld is gebaseerd op de verenpatronen op de buik van pinguïns. Bij Chique zorgt de combinatie van gebonden en losse knopen voor onverwachte patronen. Poppy is beïnvloed door nieuwe architectuur en complexe kleurpaletten. Net zoals stenen, mineralen en kristallen lijkt Terazzo van ver homogeen maar van dichtbij levendig.

Daarnaast breidde Kasthall haar bestaande collecties verder uit. Zo is de Cubrick Icon het nieuwe lid van de Arkad-familie. Tapijten die al langer in productie zijn, kunnen voortaan ook in andere kleuren besteld worden.

Bekijk de volledige Soul of Nature collectie op de website van Kasthall. Meer van hun tapijten vind je in onze showroom en in de kasthall catalogus.


Realisatie: tijdloos geheel met zachte kleuraccenten
De vormen van meubels zijn belangrijk om ze in je interieur te plaatsen. Maar ook de juiste kleuren kunnen je kamers net dat ietsje meer geven. In deze realisatie creëerden we een tijdloos

zithoek

Realisatie: vijf tips voor een zithoek
Master interieurarchitecte Isabelle richtte in dit huis twee verschillende zithoeken in. Perfecte voorbeelden voor vijf tips die je ook in jouw zithoek makkelijk kunt toepassen. 1 - Ga voor


Inrichting van de Churchill Club voor spektakelmusical 40-45
Na het succes van Daens en 14-18 presenteert Studio 100 40-45, een spektakelmusical over de Tweede Wereldoorlog. Master Meubel werkte samen met Studio 100 en Sergio Herman voor de inrichting van

churchill club

Realisatie: de Churchill Club van moodboards tot interieur
Master Meubel maakt het droominterieur van haar klanten waar. Of die klant nu een particulier, een architect of een succesvolle entertainmentgroep is. Master interieurarchitecten Hans en Isabelle