‘Activity Spaces’ zijn ruimtes die toegankelijk zijn voor iedereen voor alles van gerichte , individuele taken tot grote gemeenschappelijke bijeenkomsten.

Een verscheidenheid van ruimtes voor een verscheidenheid van werk

In de huidige wereld werken we overal. Door de mogelijkheden van de technologie is het werk niet langer gebonden aan individuele werkplekken . In de organisaties worden openheid en samenwerking meer en meer als mogelijkheid gezien tot bevordering van innovatie en productiviteit . En de nieuwe generaties werknemers omarmen deze veranderingen , het creëren van een meer sociale, meer gediversifieerde werkplek van morgen .
In de veranderende werkplek , zijn ‘Activity Spaces’ ruimtes die toegankelijk zijn voor iedereen voor alles van gerichte , individuele taken tot grote gemeenschappelijke bijeenkomsten.
Activity Spaces variëren in schaal , formaliteit , behuizing en flexibiliteit . Steevast vereisen ze nabijheid, privacy , en de steun voor gezamenlijk technologie . En terwijl zij componenten en esthetiek met primaire werkruimten kunnen delen , kunnen zij door hun weloverwogen contrast ook een alternatief bieden .
Knoll biedt tal van product oplossingen die kunnen worden gecombineerd op oneindig veel manieren om Activity Spaces te creëren: een toevluchtsoord voor een of twee : enclaves voor drie of vier of  team meeting ruimtes , of gemeenschappelijke ruimtes voor grotere aantallen.

De interieurarchitecten bij Master Meubel weten deze collectie perfect te interpreteren en toe te passen om zo samen met u de ruimte zo functioneel mogelijk te benutten en om te vormen tot ‘Activity Spaces’ en en zo al die samenwerking te stimuleren en de productiviteit van uw medewerkers te verbeteren.