Bij Master Meubel begon de lente een week vroeger, tijdens ons Outdoor Weekend. En ook daarna zorgen we ervoor dat jouw terras en tuin helemaal summerproof zijn. Dankzij het Belgische Serax waan je je hier in het zomerse zuiden.

August Sun Bed

In onze showroom ontdek je heel wat stukken uit de collectie August die Vincent Van Duysen ontwierp voor Serax. We kozen er het minimalistische zonnebed uit. “Meubilair mag nooit om aandacht schreeuwen”, vindt de ontwerper. “Het moet ongemerkt één worden met de omgeving. Het zijn de gebruikers die er vervolgens kleur aan geven.” August bewijst dat subtiel en subliem veel meer op elkaar lijken dan we soms denken.

Three seater Bea Mombaers for Serax

Deze ‘three seater snow white outdoor’ maakt deel uit van de collectie relaxsofa’s die Bea Mombaers voor Serax ontwierp. “Het idee daarvoor ontstond heel erg organisch, vergelijkbaar met hoe het gebeurde met mijn handtassen. Alle modellen zijn voorzien van zachte, lichtbruine kussens voor indoor en outdoor. Ik haal graag het leven van binnen naar buiten en andersom.”

Side tables van Marie Michielssen

Al meer dan 20 jaar maakt Marie Michielssen deel uit van het ontwerpteam van Serax. Ze laat zich inspireren door het dagelijkse leven en focust dan ook op functionaliteit. Door alleen gebruik te maken van materialen met een ziel, van terracotta tot beton, blijft haar werk ook visueel aantrekkelijk. In onze showroom ontdek je van haar drie bijzettafels die ook dienst kunnen doen als krukjes.

Fish & Fish servies

Geen vettige fish ’n chips, wel verfijnde vissen in deze gemoedelijke en speelse collectie met tafelbenodigdheden. Paola Navone is Italiaanse en globetrotter. Voor Fish & Fish liet ze zich inspireren door producten die gemaakt werden in de Verenigde Staten tijdens de jaren 1930. Het resultaat blijkt ideaal voor het aperitief of het diner, voor fingerfood of heerlijk toetasten.

Naast de Fish & Fish collectie vind je nog andere tafeldecoratie van o.a. Pascale Naessens en Anita Le Grelle in onze showroom.

Shop de collectie van Serax online

Laat je verder inspireren


Realisatie: pied à terre à la plage
Dit weekendverblijf aan de kust laat perfect zien waarom het een goed idee is om ons zo vroeg mogelijk bij je plannen te betrekken. Samen met de klant dachten we niet alleen na over het meubilair


Realisatie: Met respect voor de bestaande architectuur
In de Master showroom vind je design meubilair uit de vier windhoeken. Maar we beschikken ook over een team interieurarchitecten en vaklui in de Master Ateliers. Samen bieden ze je een volledige


VIDEO: Drie sofa’s van Edra die perfect bij jou passen
De nieuwste producten van Edra zijn geleverd in onze toonzaal en staan online in onze webshop. De meubelen van de Italiaanse producent staan synoniem voor comfort en elegantie. In deze drie sofa’s


Bij Master begint de lente een week vroeger
13 en 14 maart is het outdoor weekend in onze toonzaal. Wees er als eerste bij voor onze showroommodellen, ontdek de nieuwe lente collectie en laat je tuin (her)inrichten door onze