april lente meubelen outdoor

Daar is de lente, daar is de zon. De hele maand april viert Master Meubel het begin van het mooie weer. Ontdek het volledige aanbod in onze showroom en ontvang prachtige geschenken bij je outdooraankopen.

Een nieuwe lente, een nieuw design geschenk

Een tijdloze Elephant Stool van Vitra, strandlakensets van Hay en Missoni of de hippe Alu Square bijzettafels van Valerie Objects. Van de sfeervolle, draadloze Fatboy Bolleke led-lamp tot de heerlijk comfortabele Fatboy Headdemock hangmat. In april verwent Master Meubel je met cadeau’s!

Per aankoopschijf krijg je de keuze uit vier verschillende geschenken. Ontworpen door meesters van het hedendaags design, waaronder Muller Van Severen, Jasper Morrison en Hee Welling. Bekijk alle cadeau’s onderaan dit artikel. Deze actie loopt tijdens de Master outdoormaand, van 1 tot en met 30 april. Bezoek onze toonzaal of contacteer ons voor meer informatie.

De Belgische lente van Extremis en Limited Edition

Dirk Wynants, oprichter van Extremis, gebruikte als basis voor de Virus picknicktafel één frame. Dat biedt, al naargelang de uitvoering, plaats aan twee tot vijf personen. Met zijn compacte vormgeving biedt de Virus bovendien een oplossing voor de noodzaak om op kleinere oppervlaktes te gaan wonen. Zo staat Extremis opnieuw synoniem voor togetherness voor iedereen.

Ook helemaal ‘made in Belgium’ zijn de tapijten van Limited Edition. De Poolside is uitstekend geschikt voor gebruik buiten. Plaats hem langs het zwembad of gebruik hem om je buitenzithoek nog gezelliger te maken. Dankzij de ambachtelijke en duurzame productie is de Poolside een tapijt dat zomer, herfst, winter en lente mooi blijft. Bovendien is het makkelijk te onderhouden.

Verder vind je in onze showroom outdoormeubilair van onder meer Kristalia, Paola Lenti en Knoll. De B&B Husk outdoor fauteuil en de Hay Palissade collectie van de Bouroulllec brothers zetten we graag nog eens in de spotlight.

Op zoek naar het perfecte meubel voor jouw tuin of terras?

Je vindt het ongetwijfeld in onze webshop of in onze showroom.

Of contacteer ons rechtstreeks met al je vragen.

New gallery

No Images.
Please upload images in images manager section. Click on Manage Images button on the right side of the gallery settings.