Wie een bezoek aan spektakelmusical 40-45 combineert met een sterrenmaaltijd in de Chef’s Club heeft ze al ontdekt. De comfortabele Cassina Back-Wings van Patricia Urquiola werden hier namelijk voor het eerst gebruikt. Ook Le Corbusier is goed vertegenwoordigd in het pop-uprestaurant.

In de Chef’s Club, de voormalige Churchill Club, zorgt om de zes maanden een andere chef voor een exquis menu. Na Sergio Herman is dat dit voorjaar Roger Van Damme. Zowel zijn bereidingen als het interieur van de Chef’s Club verwijzen naar de oorlogsjaren, zonder het heden uit de gaten te verliezen. Dat wordt ook perfect weerspiegeld in de meubels die we uitkozen voor de bar en het restaurant.

Het Master team was onmiddellijk verliefd op de Cassina 560 Back-Wing toen ze het prototype van de elegante stoel in 2018 ontdekten op de beurs in Milaan. “Het innovatieve karakter van deze stoel komt voort uit het contrast tussen de sterke lijnen van het frame en de slanke, ingetogen bekleding”, zegt ontwerpster Patricia Urquiola. “Die lijkt gedrapeerd als een vel papier, waardoor een opvallend gevoel van beweging ontstaat. De afwerking is elegant, zonder zichtbare stiksels, met een bekleding in delicaat lederen.”

+

Wereldprimeur meets Le Corbusier

De Chef’s Club was wereldwijd het eerste project waarin de Back-Wing een plaats kreeg. Je vindt de gloednieuwe stoel van Cassina ook in onze showroom. Het Italiaanse merk zorgde overigens voor nog meer meubilair in de bar en het restaurant. Daarbij kozen we vooral voor ontwerpen van Le Corbusier. De LC1 en LC2 fauteuils en LC5 sofa zonder armleuningen zorgen voor ultiem zitcomfort, onder meer in de rokerslounge. In het restaurant wordt de Back-Wing afgewisseld met de karakteristieke LC7 stoel. In de bar plaatsten we LC8 bijzetkrukjes. En de LC14 kan ingezet worden als zowel krukje als als bijzettafeltje.

Spektakelmusical 40-45 is verlengd tot mei 2020. Koop hier je tickets voor een van de voorstellingen. Combineer hier je bezoek met een gastronomische maaltijd in de Chef’s Club.

De Back-Wing kun je live bewonderen in onze showroom. Je vindt de ontwerpen van Patricia Urquiola en Le Corbusier ook in onze webshop.

Design stukken in deze realisatie

Lees onderstaand blog bericht als je meer te weten wil komen over dit project.

Realisatie: de Churchill Club van moodboards tot interieur

Master Meubel maakt het droominterieur van haar klanten waar. Of die klant nu een particulier, een architect of een succesvolle entertainmentgroep is. Master interieurarchitecten Hans en Isabelle vertellen hoe de inrichting van de Churchill Club, een exclusief restaurant voor de spektakelmusical 40-45, tot stand kwam. Studio 100 nam zelf contact op met Master Meubel voor de uitwerking van de Churchill Club. “In het begin was de vraag nog