Probeer je de oneindige mogelijkheden voor te stellen van een lamp, een projector en een computer in één stijlvol geheel gecombineerd en je krijgt een idee waartoe de Beam in staat is. Exclusief verkrijgbaar bij Master Meubel!

Beam is een slimme projector en dimbare LED-lamp in één. Hij krijgt stroom via een standaard lichtfitting. Het ingenieuze ontwerp werd al bekroond met een Reddot en een iF design award.

Dankzij Beam verandert elk oppervlak en elke muur in een groot scherm. Je bestuurt hem met een app die beschikbaar is voor gebruikers van zowel Apple als Android. Je kan dus kiezen wat Beam projecteert via smartphone en tablet maar ook via PC en Mac.

Digitale foto’s in één oogopslag aan iedereen rond de tafel tonen? Elke ochtend wakker worden met het laatste nieuws? Of een romantische clip laten spelen wanneer je geliefde thuis komt? Dankzij Beams ingebouwde computer is het allemaal een koud kunstje.

Hij merkt het wanneer iemand uit je gezin binnen wandelt en kan een boodschap geven aan iemand anders (gedaan met die post-its!) of alle meldingen op je sociale media tonen. Of gebruik Beam als klok, als computerscherm of als filmprojector. Op Beam kunnen alle apps zoals Netflix en YouTube afgespeeld worden.

Je kunt Beam zelfs gebruiken als lamp! Waar wacht je nog op om hem uit te testen in onze showroom? Maar check voor alle zekerheid op voorhand even of we Beam nog wel in voorraad hebben…