bedlinnen

We spenderen een derde van ons leven in ons bed. Dan kun je maar beter bedlinnen kopen waar je gelukkig van wordt. Master Meubel stelt je voor aan Belgische wereldspelers, exotische luxemerken en verbazingwekkende designs.

Decopur

Van een luxehotel in Monaco over een B&B op Ibiza tot een resort in Zuid-Afrika, overal ter wereld weet men de kwaliteit te waarderen van Decopur. Sinds de oprichting in 1993 is het bedrijf een trendsetter in design linnen beddengoed met steeds respect voor de knowhow van de eeuwenoude Belgische textielindustrie in het achterhoofd. Decopur belooft dan ook “Belgische kwaliteit voor wie uniek wilt zijn”.

Fischbacher

“Wat slapen betreft is alleen het beste goed genoeg”, zo klinkt het duidelijk op de website van Fischbacher. Het Zwitserse familiebedrijf werd opgericht in 1819 en heeft nog steeds haar hoofdkwartier in St. Gallen, al eeuwenlang gekend om zijn textielindustrie. Stoffen, tapijten en beddengoed van Fischbacher worden gemaakt voor luxueuze, karaktervolle interieurs.

Bedlinnen1

No Images.
Please upload images in images manager section. Click on Manage Images button on the right side of the gallery settings.

Missoni

Wie beddengoed met wat karakter kan appreciëren, is bij het Italiaanse Missoni aan het juiste adres. De kleuren en vormen in hun assortiment weerspiegelen onder meer de magische momenten uit je dromen, zonsopkomsten en zonsondergangen en het mysterieuze noorderlicht. Verwacht je dan ook aan trompe-l’oeils, waterverfachtige kleuren en botanische prints.

Teixidors

Naast heel wat prachtige plaids bevat het assortiment van Teixidors ook bedspreien met tot de verbeelding sprekende namen zoals Earth, Hydra en Volans. De handgemaakte producten van Teixidors zijn allemaal uniek. Ze krijgen extra karakter dankzij het gebruik van wol van hoge kwaliteit, afkomstig van Spaanse merinoschapen.

Bedlinnen2

No Images.
Please upload images in images manager section. Click on Manage Images button on the right side of the gallery settings.

Verilin

Verilin werd meer dan 60 jaar geleden opgericht door Etienne Vercruysse. De West-Vlaamse vlasindustrie kende toen een bloeiperiode. Vandaag zorgen zijn kleindochters Ilse en Anne-Sophie er voor dat Verilin nog steeds garant staat voor vakmanschap, innovatie en authenticiteit. Het Vlaamse familiebedrijf is een van de meest toonaangevende fabrikanten van luxe bedlinnen producten ter wereld, met het hele proces van weven tot eindproduct in eigen beheer.

Meer weten over design bedlinnen?

Je vindt producten van al deze grote namen en nog veel meer in onze Master Shop, op de bedden in onze showroom en natuurlijk ook in onze webshop.

Fischbacher en Verilin maken ook beddengoed op maat. Neem gerust contact op voor meer informatie.