Betaalbaar design voor een jong budget: het kan!

Woon je pas alleen en ben je gefascineerd door design, maar ben je bang dat je budget niet toereikend genoeg is? Dan hebben we goed nieuws, want er zijn verschillende merken die ook meer betaalbaar design aanbieden. Zo kan je alvast beginnen met enkele mooie stukken aan te kopen en gaandeweg je interieur uitbreiden. Wij sommen vier interessante design merken op met een top prijs-kwaliteitverhouding, ook voor een jong budget.

Betaalbaar design

1. Sur&Plus: op en top betaalbaar Belgisch design

Sur&Plus is een op en top Belgisch merk met design meubelen die gemaakt worden in Genk. Deze meubelcollectie wordt gekenmerkt door strakke lijnen, waarbij elk meubelstuk zijn eigen verhaal heeft. Bovendien vloeien design en ontspanning perfect samen met de nodige eenvoud en elegantie.

In onze online shop vind je verschillende banken van Sur&Plus, allemaal beschikbaar in diverse kleuren. Bovendien zijn veel van de hoezen afneembaar en kunnen ze makkelijk gewassen worden. Praktisch én betaalbaar design dus!

2. Design on Stock voor een jong budget

Niet Belgisch, maar wel rechtstreeks uit Nederland is er Design on Stock. Al hun ontwerpen worden volledig in Nederland geproduceerd, terwijl de samenwerking met gerenommeerde ontwerpers voor een internationale allure zorgt.

Het aanbod van Design on Stock bevat zowel fauteuils als sofa’s, poefs en diverse andere accessoires. Ook met een jong budget kan je dus zeker iets vinden in dit betaalbaar gamma:

3. Betaalbaar design van Hay

In 2002 werd het Deense Hay opgericht. Dit relatief jonge design merk streeft ernaar om de innovatieve designs uit de jaren ’50 en ’60 te belichamen. Regelmatig werkt Hay ook samen met gerenommeerde ontwerpers. Zo zagen we eerder dit jaar in Milaan de Can sofa van de Bouroullec brothers.

Deze enorm uitgebreide collectie bestaat niet alleen uit design meubelen, maar ook uit verlichting, accessoires en zelfs beddengoed.

4. Scandinavisch design door Muuto

Als laatste aanrader in ons lijstje met betaalbaar design is er Muuto. Dit merk vindt z’n wortels in het Scandinavisch design, maar geeft hier een draai aan door innovatieve materialen en technieken te combineren met creatieve vrijheid.

Van design meubelen tot wandsystemen, vazen, verlichting en zelfs dienbladen: Muuto brengt een uitgebreide design collectie die ideaal is om een volledig interieur uit te rusten.

Koop jouw eerste design meubelen online bij Master Meubel

Zo zie je maar: ook met een jong budget zijn er verschillende opties om alvast een eerste design stuk in huis te halen. Ga zeker naar onze webshop om kennis te maken met de merken die we hierboven opsomden, of kom gewoon eens langs in onze toonzaal. Zo kunnen we samen op zoek gaan naar een betaalbaar design stuk voor jouw interieur!