Arco

Top design meubelen in hout

Arco is een Nederlands bedrijf dat in 2005 zijn 100-jarige bestaan vierde. Gedurende meer dan honderd jaar heeft het bedrijf een boeiende ontwikkeling doorgemaakt van producent van kleinmeubelen tot internationaal en toonaangevend aanbieder van design meubels. Alle meubelen worden nog altijd in de eigen fabriek in Winterswijk geproduceerd.

Design meubels gemaakt met ambachtelijke technieken

De typerende eigenschappen van de Arco design meubelen zijn: een eigentijdse en ingetogen vormgeving met aandacht voor ieder details. De belangrijkste aandachtspunten binnen de visie van Arco zijn: duurzaamheid, gebruiksvriendelijkheid en verantwoorde materiaalkeuze. De design meubels van zijn een combinatie van moderne en ambachtelijke technieken. Design meubelen van topkwaliteit en een mooie vormgeving zijn het logische resultaat.

Design meubels met een eigen verhaal

Om technisch hoogwaardig design meubelen te produceren, maakt Arco gebruikt van zowel moderne als ambachtelijke technieken. Hout vormt de basis van ieder ontwerp. Met zorg selecteert en bewerkt men het mooiste beuken, ahorn, eiken en kersen. Het karakter van Arco is terug te vinden in alle tafels, stoelen, banken en kasten. Ieder meubel wordt op bestelling geproduceerd in de houtsoort, de kleur en lakafwerking die je verkiest. Zo krijgen alle design meubelen hun eigen gezicht en verhaal.

Kom een kijkje nemen in de Master Meubel Showroom

We are Arco, we make tables