Arper

Design stoelen op kantoor en thuis

Arper staat bij uitstek bekend voor mooie, comfortabele en tijdloze design stoelen. Het Italiaanse merk heeft met zijn collectie design meubels als doel ieders levenskwaliteit te verhogen door te streven naar hoge kwaliteit, maximale veiligheid en aandacht voor het milieu. De Arper collectie biedt oplossingen voor stoelen en tafels die ieders leefomgeving aangenamer maken.

Design meubelen met een minimalistische stijl

Meer stijl en meer comfort, zowel op kantoor als thuis: dat is het motto van Arper. De design meubelen hebben een minimalistische stijl. Een bekend voorbeeld daarvan is de Catifa-stoel, ontworpen door Lievore Altherr Molina. Daarvan bestaan er inmiddels 46 verschillende modellen en varianten.

Tijdloze design meubels

Arper werd in 1989 opgericht uit een leerbewerkingsbedrijf. De meubelfabrikant was al bekend met het produceren van lederen zittingen en de hoge kwaliteitseisen die daarmee gepaard gaan. Arper paste deze kennis toe en heeft zijn productaanbod uitgebreid. Andere materialen werden gebruikt voor het produceren van tijdloze design meubelen.

Samenwerking met gerenommeerde ontwerpers

Vanaf 2004 werkte Arper samen met designer Rodolfo Dordoni wat resulteerde in de bekende Corte-stoel. Arper werkte later ook samen met Jean-Marie Massaud, die de the Aston collectie in 2006 verzorgde, uit de samenwerking met Simon Pengelly in hetzelfde jaar ontstond de Babar stoel.

Kom een kijkje nemen in de Master Meubel Showroom

At Arper, we create chairs, tables, and furnishings for community, work and home.


Realisatie: een rustige wachtruimte voor KineMotion
Kinesistenpraktijk KineMotion is gevestigd in Turnhout. Master Meubel nam de wachtruimte onder handen, met als resultaat meer rust en gezelligheid voor de klanten.


Realisatie: een appartement dat gezien mag worden
Minder energiekosten, een lagere aankoopprijs, minder open ruimte die in beslag wordt genomen: compact wonen is de toekomst. Dit appartement geeft je de ideale blauwdruk hoe je het meeste haalt uit


Realisatie: studentenkot en pied à terre in één
De bewoners van dit appartement zochten naar de beste oplossing voor hun interieur. Het is namelijk zowel het studentenkot van de zoon als de Belgische pied à terre van de mama. Master Meubel bracht


Realisatie: tijdloos geheel met zachte kleuraccenten
De vormen van meubels zijn belangrijk om ze in je interieur te plaatsen. Maar ook de juiste kleuren kunnen je kamers net dat ietsje meer geven. In deze realisatie creëerden we een tijdloos