Auping

Auping biedt het ultieme slaapcomfort

Sinds 1888 stelt Auping alles in het werk om ons een aangenamere nachtrust te bezorgen. Auping begon 120 jaar geleden als smederij. Van producent van ‘stalen gezondheidsmatrassen’ specialiseerde het bedrijf zich al snel in spiraalbodems. Later kwamen daar matrassen en boxsprings bij. Zo ontwikkelde het Nederlandse bedrijf zich tot een echte slaapspecialist.

Vakmanschap en toewijding

Bij het ontwerpen van bedden gaat Auping uit van drie pijlers: ventilatie, ondersteuning en drukverlaging. Zo leidt een Auping night tot een Better day! De firma werkt samen met wetenschappers en gerenommeerde ontwerpers, zoals Frans de la Haye en Thomas Althaus. Het vakmanschap, de toewijding én ervaring van de medewerkers staan garant voor duurzame kwaliteit.

Matras met verwarming op afstand

Elke dag is het de ambitie van Auping om de meest comfortabele en frisse bedden aan te bieden. De praktijk toont aan dat ze die doelstelling ook in de praktijk brengen. Royal is de naam van een uniek en comfortabel bed-op-maat concept dat Auping in 1993 introduceert. In 2004 introduceert Auping de Ultimate Climate, een matras met ingebouwd verwarmingselement en thermostaat die werkt als de cv-installatie bij u thuis. U stelt met de afstandsbediening eenvoudig de tijden en de temperaturen in.

Auping staat gelijk aan duurzaamheid

In 2011 ontvangt Koninklijke Auping als eerste beddenfabrikant ter wereld een Cradle to Cradle Silver certificaat. Het label garandeert dat een product voor meer dan 50% bestaat uit gerecycleerde materialen, of materialen die na gebruik opnieuw inzetbaar zijn. Bovendien neemt Auping oude matrassen terug. In samenwerking met de Van Gansenwinkel Groep worden alle onderdelen (veren, latex en polyether) volledig gedemonteerd en gerecycleerd.

Kom een kijkje nemen in de Master Meubel Showroom

foto-aupinglogo

Auping nights, Better days


Vitra actie
Breng het comfort van binnen naar buiten met de nieuwe Home Stories for Spring: krijg van 23 maart tot 30 juni 2023 een Soft Seats of Soft Seats Outdoor zitkussen per stoel cadeau bij aankoop van 4


Nox actie
Stel zelf je NOX promobed samen. Actie geldig van 15 maart tot 30 september 2023.


Ligne Roset actie
Ontvang 15% korting bij Ligne Roset. Geldig van 11 maart tot 25 maart 2023.


Martin Visser actie
De BR 02 slaapbank van Martin Visser is nooit ‘out-of-fashion’ en met een nieuwe bekleding gaat hij weer jaren mee. Van 14 februari tot 1 mei 2023 krijgt u met de herstoffeeractie de vervanging