Auping

Auping biedt het ultieme slaapcomfort

Sinds 1888 stelt Auping alles in het werk om ons een aangenamere nachtrust te bezorgen. Auping begon 120 jaar geleden als smederij. Van producent van ‘stalen gezondheidsmatrassen’ specialiseerde het bedrijf zich al snel in spiraalbodems. Later kwamen daar matrassen en boxsprings bij. Zo ontwikkelde het Nederlandse bedrijf zich tot een echte slaapspecialist.

Vakmanschap en toewijding

Bij het ontwerpen van bedden gaat Auping uit van drie pijlers: ventilatie, ondersteuning en drukverlaging. Zo leidt een Auping night tot een Better day! De firma werkt samen met wetenschappers en gerenommeerde ontwerpers, zoals Frans de la Haye en Thomas Althaus. Het vakmanschap, de toewijding én ervaring van de medewerkers staan garant voor duurzame kwaliteit.

Matras met verwarming op afstand

Elke dag is het de ambitie van Auping om de meest comfortabele en frisse bedden aan te bieden. De praktijk toont aan dat ze die doelstelling ook in de praktijk brengen. Royal is de naam van een uniek en comfortabel bed-op-maat concept dat Auping in 1993 introduceert. In 2004 introduceert Auping de Ultimate Climate, een matras met ingebouwd verwarmingselement en thermostaat die werkt als de cv-installatie bij u thuis. U stelt met de afstandsbediening eenvoudig de tijden en de temperaturen in.

Auping staat gelijk aan duurzaamheid

In 2011 ontvangt Koninklijke Auping als eerste beddenfabrikant ter wereld een Cradle to Cradle Silver certificaat. Het label garandeert dat een product voor meer dan 50% bestaat uit gerecycleerde materialen, of materialen die na gebruik opnieuw inzetbaar zijn. Bovendien neemt Auping oude matrassen terug. In samenwerking met de Van Gansenwinkel Groep worden alle onderdelen (veren, latex en polyether) volledig gedemonteerd en gerecycleerd.

Kom een kijkje nemen in de Master Meubel Showroom

foto-aupinglogo

Auping nights, Better days


Nox actie
Stel elf je NOX promobed samen. Actie geldig van 5 september tot 31 december 2022.


Leolux actie
Koop nu een Caruzzo fauteuil en ontvang de poef gratis. Actie Geldig van 1 juni tot 31 december 2022. Felizia bank in leer Senso aan scherpe prijzen. Actie geldig tot 31 maart 2023.


Pode actie
Koop nu de modellen Edit & Insert in de stoffen Tweed en Migo aan scherpe prijzen. Actie Geldig van 1 juni tot 31 december 2022.


Rolf Benz actie
Ontdek de voordeelactie op stoffen bij Rolf Benz, geldig tot 30 april 2023.