B&B Italia

design meubelen met standing

B&B Italia is de wereldleider in de sector van de design meubelen en de collectie weerspiegelt de successen in de geschiedenis van het Italiaanse design. Het bedrijf is in 1966 opgericht door de familie Busnelli en heeft zijn hoofdkantoor in Novedrate (provincie Como). De dagelijkse leiding van het bedrijf is nog altijd in handen van de familie Busnelli.

Til je interieur inrichting naar een hoger niveau

Vanaf het allereerste begin dankt B&B Italia zijn succes aan het vermogen om moderne culturen te reflecteren. Het merk voelt nieuwe trends perfect aan, anticipeert erop en speelt zo in op veranderingen in smaak. Dat heeft geresulteerd in een collectie van design meubelen die nu wereldberoemd is en een grote rol speelt in de historiek van Italiaans design. De meubels zijn perfect geschikt voor een trendy en hedendaagse interieur inrichting.

Design meubelen van gerenommeerde ontwerpers

Het succes van B&B Italia is geïnspireerd op een ongeëvenaarde mix van creativiteit, innovatie en industriële vaardigheden en focust op een stijlvolle interieur inrichting. Antonio Citterio is extern Art Director voor het bedrijf en ontwerper van diverse meubelen. B&B Italia werkt samen met een aantal bekende ontwerpers onder wie: Patricia Urquiola, Jeffrey Bernett, Paolo Piva en Vincent van Duysen.

In select gezelschap

B&B Italia design meubelen zijn verkrijgbaar voor de particuliere markt via een select aantal dealers. Master Meubel is daar een van. Bij ons kan u de unieke collectie design meubelen bewonderen.

Meer info? Bezoek de B&BItalia website of kom een kijkje nemen in de Master Meubel Showroom

contemporary design and timeless elegance

Link to B&B Italia

Visit the B&B Italia website
B&B Italia Movies

Watch B&B Italia on Youtube

Realisatie: Interieur inrichten doe je samen
Een inrichting is geen eenrichtingsverkeer. Klanten en interieurarchitect groeien naar elkaar toe en werken samen. Deze Nederlandse klanten, die op meer dan een uur rijden van Master Meubel wonen,


Realisatie: 3 ruimtes inrichten vanaf nul
Een wit blad kan zowel afschrikwekkend als aanlokkelijk zijn. Deze klanten deden een volledige opfrissing en/of verbouwing van hun leefruimte, keuken en eetplaats. Zo kon bij de interieurinrichting


Realisatie: een thuis inrichten doe je niet alleen
Deze klanten wonen in een moderne villa met een strak zwart-wit interieur, voorzien van accenten in hout. De gedroomde omgeving om design meubelen van de meesters in te plaatsen dus.


Realisatie: een interieur in quotes
Het comfort, de uitstraling, de kwaliteit... Er zijn honderd redenen om een bepaald meubel te keuzen voor jouw interieur. Maar weet je ook waarom de ontwerpers en producenten hun meubels zo hebben