Carpet Sign

Volledig op maat gemaakte tapijten

Carpet Sign is een Nederlands bedrijf dat in 1979 door Carel Dieudonné werd opgericht. Na zijn studie textieltechnologie ging hij als verfmeester aan de slag. Een gedwongen verhuizing naar Duitsland gaf hem de inspiratie om zelf een bedrijf op te richten. Zo is Carpet Sign ontstaan. Vele jaren later kwam Feico Dieudonné in 1997 het team versterken om de firma verder uit te bouwen. Met hart en ziel wordt er gewerkt aan de ontwikkeling van nieuwe producten.

Ieder karpet is uniek

Sinds zijn ontstaan heeft Carpet Sign zich geprofileerd als producent van hoogwaardige op maat gemaakte karpetten en tapijten voor exclusieve interieurs. Er worden dan ook geen karpetten op voorraad gemaakt. Elk karpet is anders van kleur en vorm, wat het proces juist zo divers en het product zo bijzonder maakt. Heel hoogwaardige garens van natuurlijke oorsprong vormen de basis voor een breed assortiment design tapijten.

Tapijten passen bij je interieur

Carpet Sign draagt ‘innovatieve industriële vormgeving’ hoog in het vaandel. Het team van gepassioneerde designers besteedt veel aandacht aan het ontwikkelen van esthetisch verantwoorde tapijten van topkwaliteit. Individualiteit is een ander belangrijk aspect van de bedrijfsvoering. Je kan een model uit de collectie kiezen en naar eigen wens en smaak, kleuren, vormen en dessins laten samenstellen. Uiteraard kan je zelf de vorm en de kleur kiezen. Op die manier kan je het tapijt volledig op je interieur afstemmen.

Innoverend en verrassend

Innovatie staat bij Carpet Sign ook met stip genoteerd. Het bedrijf is voortdurend op zoek naar vernieuwingen in materialen, productietechnieken, interieurtrends en kleuren. Zo slaagt de onderneming erin om altijd verrassend uit de hoek te komen en een vooraanstaande rol te spelen. Getuige daarvan zijn de reddot design award voor outdoor karpet Atlantique en de collectie Connect.

Kom een kijkje nemen in de Master Meubel Showroom

foto-carpetsignlogo

We are a dedicated and innovative manufacturer of ‘custom made’ rugs and carpets.