Classicon

Vizier op de toekomst, respect voor het verleden

Voor ClassiCon is stijl belangrijk, maar de functionele kwaliteit is dat evenzeer. In ieder design meubel komen die twee eigenschappen volop naar voor. Om de strategie te handhaven en creativiteit te garanderen, staat ClassiCon altijd open voor nieuwe designideeën. Het bedrijf werkt veelvuldig samen met jonge ontwerpers omdat originaliteit voor hen belangrijker zijn dan de staat van dienst van de ontwerper.

Ambitieuze collectie design meubelen

ClassiCon heeft een ruime keuze aan design meubelen die wereldwijd geprezen worden. Onder andere lampen, bureaus, zitmeubelen, tafels, schilderijen en accessoires behoren tot de collectie. Met een aantal eigen ontwerpers in huis, die uit verschillende delen van Europa komen, creëert ClassiCon de meest ambitieuze design meubelen.

Beroemde ontwerpers en jong talent

De design meubelen van ClassiCon zijn moderne klassiekers. Ze produceren niet alleen de meesterwerken van gisteren, maar ook die van morgen. ClassiCon werkt samen met grote namen als Eileen Gray en Eckart Muthesius, die hun strepen al ruimschoots verdiend hebben in de designwereld. Daarnaast biedt ClassiCon ook kansen aan jonge, talentvolle designers zoals Konstantin Grcic. Het Duitse bedrijf staat voor kwaliteit, individualiteit en tijdloze esthetiek.

Originele design meubelen

Echte kwaliteit doorstaat de tand des tijds. De klassiekers van ClassiCon zijn collectors-items. ClassiCon streeft vooral naar productie van baanbrekende design meubelen die de perfectie benaderen. Meubelstukken die de potentie hebben om op een dag op hun eigen manier in het collectieve geheugen terecht te komen. Het tonen van waarden die blijvend en langdurig zijn, is voor deze design meubelen de kracht om de toekomst vorm te geven.

Kom een kijkje nemen in de Master Meubel Showroom

foto-classiconlogo

True quality stands the test of time.