Desede

Design meubels op basis van vakmanschap, kwaliteit en innovatie

de Sede ontwikkelt en produceert al ruim een halve eeuw design meubelen die voldoen aan de allerhoogste kwaliteit. ‘The Culture of Excellence’ is niet voor niets het motto van dit Zwitserse designmerk. De collectie van de Sede kenmerkt zich door een geheel eigen stijl die strak, elegant, gestroomlijnd en puur is.

Design meubelen met een eigen verhaal

De design meubelen van de Sede vertellen een eigen verhaal; over het leven, over dromen, over comfort en veiligheid. Voor de designers van de Sede is middelmatigheid geen optie. Excelleren daarentegen is dat wel. Zij hanteren een bijzondere stijl en maken producten voor mensen die zich met hun interieurinrichting willen onderscheiden.

Tijdloze design meubels

De collectie van de Sede bestaat uit moderne banken, gestroomlijnde stoelen en uitnodigende fauteuils. Alleen de allerbeste materialen worden gebruikt waardoor de kwaliteit van het leder ongeëvenaard is. Naast kwaliteit draagt de Sede ook stijl en comfort hoog in het vaandel. De design meubelen kenmerken zich door hun tijdloze stijl waardoor vrijwel iedereen zich in de collectie kan vinden.

Design meubels uit het beste leer

Leder is een echte fascinatie van de Sede; het is hun wereld én passie. Omdat kwaliteit het belangrijkste aspect is in het gehele traject van het produceren stelt de Sede hoge eisen aan zichzelf en ook aan de keuze van de huiden die gebruikt worden. Alleen stieren uit Zuid-Duitsland en Zwitserland, waar ze de beste verzorging krijgen, worden goed genoeg bevonden. De kwaliteit van het leder is daardoor ongeëvenaard.

Vakmanschap en innovatie

de Sede produceert kwaliteitsmeubelen waarbij de nadruk ligt op traditioneel vakmanschap in combinatie met innovatiekracht. Op die manier heeft de Sede zich als een internationaal gerenommeerd en gerespecteerd meubelmerk op de kaart gezet.

Kom een kijkje nemen in de Master Meubel Showroom

Handgefertigte meisterwerke