Extremis

Excentrieke outdoor design meubels

Sinds de oprichting in 1994 is ontwerper Dirk Wynants erin geslaagd om zijn bedrijf Extremis een toppositie te geven in de internationale designscène. Het feit dat hij nooit de mainstream volgt, maar altijd innovatief en progressief design brengt, ligt vast en zeker aan de basis van dit succesverhaal. Binnen de eigen organisatie richt hij zich vooral op het ontwerpen, branding en art direction. Daarnaast leidt hij zijn eigen ontwerpstudio DWD (Dirk Wynants Design Works).

Gargantua: multifunctioneel design tuinmeubel

Het eerste ontwerp van Extremis dat meteen opzien baarde en aan de basis ligt van het bedrijf is het multifunctionele tuinmeubel Gargantua. Het is een opmerkelijke en innovatieve design tuintafel en heeft de toon gezet voor het verdere werk van Extremis. Outdoor design meubelen blijven een prioriteit voor Dirk Wynants en zijn team van designers.

Design meubelen die mensen samenbrengen

‘Tools for togetherness’ is het motto van Extremis. In het begin was dat niet meteen duidelijk, maar gaandeweg is dat de rode draad geworden doorheen alle design meubels van dit Belgische merk. De design meubels zijn gemaakt om mensen samen te brengen en ze een zo aangenaam mogelijke tijd te laten beleven. Zo ervaren ze het gevoel van samenzijn op een intense manier.

Design meubels: blikvangers met een bijzondere look

Extremis is wereldwijd bekend en internationaal actief. Van New York over Japan tot Sydney: overal zijn de outdoor design meubels in trek. Ze hebben altijd een bijzondere look en het zijn echte blikvangers die meteen je aandacht trekken. Maar functionaliteit wordt hoegenaamd niet uit het oog verloren.

Hieronder kan je online alvast een selectie van Extremis producten vinden  maar kom zeker een kijkje nemen in onze showroom waar we als exlusief Extremis verdeler steeds een uitgebreide presentatie van de mooiste tuinmeubelen en laatste nieuwigheden tonen.

Meer info over Extremis en de Extremis collectie vind je op de Extremis Website.

Don’t make anything unless it is both necessary and useful ... and if it is, don’t hesitate to make it beautiful.


Milan Design Week: het uitgebreide verslag, mét alle nieuwe trends!
Wat een heerlijke editie van de Milan Design Week! De beroemde Italiaanse beurs is de wereldwijde referentie voor wat er vandaag gebeurt in de designwereld. Uiteraard was het Master team er bij.

outdoor furniture

Zo breng je lange zomeravonden buiten in stijl door
Je tuin en terras zijn een rechtstreeks ticket naar dat heerlijke vakantiegevoel. We verzamelden alles voor die zalige zomeravonden en goten het in een handig boodschappenlijstje.


Outdoormeubilair: zonnig design aan zonnige prijzen
Tot en met zondag 15 september geven we korting op outdoormeubilair van onder meer Extremis, HAY en MDF Italia. Ontdek de stukken hier en in onze showroom!


Mill Hill: nieuwe hotspot met een Master-touch
Nadat hij in zijn eigen bar Sips in Antwerpen uitgroeide tot de bekenste cocktailshaker van ons land, waagt Manuel Wouters nu zijn kans dichter bij zijn roots, in Kasterlee. Master Meubel gaf zijn