Flexform

Design interieur dat onze identiteit uitdrukt

Flexform heeft zijn roots in het noorden van Italië en produceert design meubels van hoge kwaliteit. Het bedrijf is vooral befaamd voor zijn design sofa’s. Sinds zijn ontstaan is Flexform uitgegroeid tot een familiebedrijf met enorme creatieve talenten, die de typische stijl van Flexform weergeven in hun producten, research en de organisatie van het bedrijf.

Grondlegger Italiaans design

Flexform is een van de stamvaders van het ‘made in Italy’ design. Het bedrijf is de weg van het Italiaanse design ingeslagen op het moment dat het uitzonderlijke en innovatieve tijdperk in de startblokken stond. Flexform deed dat in 1970 met een collectie van design meubelen gecreëerd door grote namen zoals Joe Colombo, Cini Boeri, Sergio Asti an Rodolfo Bonetto.

Design meubels vormen zelfportret

Flexform heeft een aparte visie op design interieur. Een huis is altijd een esthetische handeling. De objecten die er deel van uitmaken, geven de persoonlijk van de bewoners weer. Het vormt eigenlijk een zelfportret. Met de keuze van design meubelen (sofa’s, stoelen, tafels,…) drukken we onze smaak en dus onze identiteit uit.

Design sofa’s met moduleerbare elementen

De vernieuwende ontwerpen van architect Antonio Citterio hebben niet enkel geleid tot een collectie van kleine bijzetzetels en accessoires maar hebben ook tot een collectie van grote design sofa’s – eilanden van comfort die bestaan uit moduleerbare elementen en die het mogelijk maken om de traditionele manier van zitten en sociaal contact te veranderen.Enkele populaire collecties zijn Long Island, Groundpiece, Satus en Resort.

Meer info op flexform website of kom een kijkje nemen in de Master Meubel Showroom. 

the appeal of our timeless products will survive for a long time, oblivious to passing fashions


Realisatie: tijdloos geheel met zachte kleuraccenten
De vormen van meubels zijn belangrijk om ze in je interieur te plaatsen. Maar ook de juiste kleuren kunnen je kamers net dat ietsje meer geven. In deze realisatie creëerden we een tijdloos


Realisatie: vijf tips voor een zithoek
Master interieurarchitecte Isabelle richtte in dit huis twee verschillende zithoeken in. Perfecte voorbeelden voor vijf tips die je ook in jouw zithoek makkelijk kunt


Realisatie: een thuis inrichten doe je niet alleen
Deze klanten wonen in een moderne villa met een strak zwart-wit interieur, voorzien van accenten in hout. De gedroomde omgeving om design meubelen van de meesters in te plaatsen dus.


Elegante erfstukken en modern maatwerk in een herenhuis
Het interieur van een herenhuis dat al vier generaties in dezelfde familie zit inrichten met een hedendaagse knipoog? Het hoeft geen heiligschennis te zijn. Dat bewijst deze realisatie