Foscarini

Design verlichting met een extra dimensie

Foscarini is een van de pioniers in het uitdenken en ontwikkelen van design lampen. Vooral conceptuele verlichting is een van de sterktes van dit Italiaanse bedrijf. Foscarini bekijkt een interieur als geheel en slaagt erin om een sfeer te scheppen die de uitstraling van de ruimte naar een hoger niveau tilt. Ieder project vormt een uitdaging voor de designers van Foscarini die voortdurend op zoek zijn naar nieuwe invalshoeken.

Innovatie als katalysator

Alle design verlichting van Foscarini is ontworpen vanuit een specifieke bedrijfsstrategie. Die is opgebouwd rond kwaliteit, flexibiliteit, klantgerichtheid, innovatie en onderzoek. Als katalysator voor vernieuwing werkt Foscarini samen met grootmeesters en jonge talenten uit de internationale design-wereld. Baanbrekende verlichting is het logische resultaat van de mix in leeftijd, ervaring en creativiteit van de ontwerpers.

Foscarini is een levensstijl

Foscarini is meer een levensstijl dan een merk. De samenwerking met Diesel (ook uit Italië) heeft die opvatting nog versterkt. Iedere lamp heeft een bijzondere en unieke persoonlijkheid. De ontwerpen zijn gemaakt om sfeer en gezelligheid te creëren, iets waar ze met verve in slagen. Bovendien staat er ook het gebruiksgemak centraal. De flexibiliteit van het bedrijf leidt voortdurend tot originele producten die worden gekenmerkt door vakmanschap en passie.

Wereldvermaarde design lampen

Een lamp van Foscarini herken je meteen, ook wanneer ze niet brandt. De verlichting geeft klasse aan je interieur en valt meteen op wanneer je de ruimte binnenstapt. Het internationale succes van Foscarini is niet te overzien. De producten van het bedrijf worden in 88 landen aan de man gebracht via meer dan 2.500 verkooppunten. Foscarini is een ijkpunt in de sector van de design verlichting en maakt die titel iedere dag opnieuw waar.

Kom een kijkje nemen in de Master Meubel Showroom

foto-foscarinilogo

Lights that change everything


Design in een dakappartement
In dit dakappartement konden we met een blanco blad beginnen: we hoefden geen rekening te houden met al gekochte of geplaatste meubels. Samen met onze klant ging interieurarchitecte