Gelderland

Design meubelen voor verschillende generaties

De oprichter van Gelderland was gecharmeerd door Scandinavisch design, daardoor werd al vroeg besloten om voor een moderne vormgeving en hoekige vormen te gaan. Daarnaast werd de basis gelegd voor misschien wel de belangrijkste principes die tot op vandaag geldig zijn: duurzaamheid, hoogwaardige kwaliteit en een sterk accent op comfort.

4 collecties design meubelen

Gelderland werd in 1935 opgericht en kent een rijke geschiedenis. Heel wat Nederlanders zijn opgegroeid met de design meubelen van Gelderland. Het bedrijf telt 4 collecties met elk een eigen signatuur:

  • Gelderland: staat voor ingetogen en tijdloos design
  • Young: heeft een vlotte en casual uitstraling
  • ArX: is licht klassiek met barokke belijning
  • Luna: een collectie gestoffeerde bedden.

Doorgedreven vakmanschap

Alle design meubelen worden door ervaren vakmensen met een grote liefde voor het meubelvak gemaakt. Alle producten worden nog met de hand gemaakt door ervaren vakmensen in de fabriek in Culemborg. En dat komt tot uiting in de comfortabele banken, fauteuils, stoelen, tafels en bedden waarvoor enkel een optimale kwaliteit goed genoeg is. De ontwerpers van Gelderland leggen de lat hoog, elke keer opnieuw.

Blik naar de toekomst

De designers zijn voor een groot stuk verantwoordelijk voor de uitbouw en het succes van de design meubelen. Gelderland is voortdurend op zoek naar nieuwe ontwerpen met een open blik naar de toekomst en de ontwikkelingen in de hedendaagse woon- en werkomgeving. Jaarlijks komen er nieuwe ontwerpen op de markt die aan de hoogste eisen beantwoorden.

Kom een kijkje nemen in de Master Meubel Showroom

foto-gelderlandlogo

Furniture for generations