Kasthall

Vakmanschap en passie voor tapijten

In een wereld van massaproductie wordt accuraat vakmanschap alsmaar zeldzamer. Kasthall, met meer dan 100 jaar ervaring in de productie van tapijten, draagt passie en liefde voor het vak al sinds de oprichting hoog in het vaandel. De productie van de tapijten gebeurt nog altijd in de fabriek in het Zweedse Kinna. Kasthall heeft het productieproces volledig in eigen hand waardoor de kwaliteit, waarmee het merk internationale bekendheid heeft verworven, optimaal is en blijft.

Tapijten passen in ieder interieur

Kasthall staat vooral bekend om zijn tapijten, maar vervaardigt ook vloerkleden en lopers. Er is een uitgebreide keuze aan kleuren, patronen en afmetingen, op maat van ieders interieur. Dankzij de ontwerpen van Kasthall komt je salon of eettafel nog beter uit de verf en creëer je een mooi samenhangend geheel.

Productie van een ander niveau

Al sinds 1889 ontwerpt en maakt Kasthall unieke geweven en handgetufte tapijten. De regio waar Kasthall is gevestigd, heeft een rijke geschiedenis in de textielproductie. En dat uit zich in de aparte tapijten die het merk op de markt brengt. Ze zijn het resultaat van jarenlange expertise en ervaring. De productontwikkelaars werken ook voortdurend nauw samen met de ontwerpers, waardoor de productie naar een hoger niveau wordt getild.

Ook Volvo doet een beroep op Kasthall

Je kan de patronen en kleuren volledig afstemmen op je eigen interieur. Maar Kasthall doet meer dan enkel je interieur verfraaien. Wist je dat Volvo Kasthall-tapijten in haar auto’s gebruikt? Het tapijt in de wagens is luxueus zacht en met de hand getuft. En bovendien speciaal ontworpen op maat van het Zweedse automerk.

Meer info? Bezoek de Kasthall website of kom een kijkje nemen in de Master Meubel Showroom

MADE IN SWEDEN. DESIGNED FOR THE WORLD


Milan Design Week: het uitgebreide verslag, mét alle nieuwe trends!
Wat een heerlijke editie van de Milan Design Week! De beroemde Italiaanse beurs is de wereldwijde referentie voor wat er vandaag gebeurt in de designwereld. Uiteraard was het Master team er bij.


Drie tips voor een gezellige thuis
Het slechte nieuws: de winter komt er aan. Het goede nieuws: de winter komt er aan! Niets gezelliger dan tijdens de kortste dagen van het jaar thuis te cocoonen. Master geeft je drie handige tips


Trends in Milaan: gewaagde combinaties
Milaan Design Week geeft altijd een goed idee van wat te verwachten voor de rest van het design jaar. Wij gaven onze ogen de kost en delen graag de laatste trends met je.


130 jaar Kasthall: ontdek de nieuwe collectie
Jarenlange expertise en vakmanschap, de kostbaarste natuurlijke materialen en prachtige designs, dat zijn al 130 jaar de ingrediënten van de tapijten van Kasthall. Uiteraard vind je ze ook in de