Lange Production Denmark

Form, Function & Finish

Lange Production is een Deens bedrijf met hoofdzetel in Kopenhagen. Het staat bekend om zijn minimalistisch vormgegeven design meubelen. Het ontwerpduo Fabricius & Kastholm tekent voor de designs en laat zich inspireren door de functionalistische pioniers uit de jaren 20 en de innovatieve Scandinavische vormgeving uit de jaren 60. De producten zijn tijdloos maar weten het tijdsgewricht perfect te capteren.

Design meubelen van optimale kwaliteit

De design meubelen worden in dezelfde fabriek en vanuit hetzelfde principe vervaardigd als in de beginperiode. Lange Production maakt originele meubelstukken waarin design, kwaliteit en functionaliteit verenigd zijn. Een aantal bekende modellen uit de collectie zijn: de X-lounge chair, Grasshopper chaise longue, salontafel FK-6720 en 2-zits bank FK-6720. Allemaal design meubelen van de hoogste kwaliteitsstandaard en gemaakt uit de fijnste materialen.

Design stoelen en salontafels

De volledige productie wordt nog steeds uitgevoerd in nauwe samenwerking met met de bekende designer Jørgen Kastholm. De ontwerpen van Lange Production vinden vlot hun weg naar de harten en huizen van de consumenten. De design stoelen en salontafels zijn elegant, stijlvol en spreken tot de verbeelding. Als je beslist om in je interieur design meubelen van Lange Production te gebruiken, krijg je interieur dat tegelijkertijd bijzonder en stijlvol is.

Minimalistische vormgeving

De gemeenschappelijke eigenschappen van alle design meubelen zijn vorm, functie en afwerking. Dat zijn de kernwaarden die als leidraad worden gebruikt bij het design van ieder meubelstuk. Hout speelt een prominente rol in de ontwerpen van Lange Production. Verder wordt er ook leer gebruikt dat perfect tot zijn recht komt en past bij de minimalistische concepten.

Kom een kijkje nemen in de Master Meubel Showroom

foto-langeproductionlogo

Passion and loyalty have a major impact in every aspect of our business, and we strive to be genuine and passionate in everything we do.