Living Divani

Design zitmeubelen op basis van Italiaans vakmanschap

Living Divani besteedt, naar aloude Italiaanse traditie, veel aandacht aan esthetiek. Sinds 1970 gooit dit dynamische familiebedrijf hoge ogen in de internationale design sector. Het merk staat vooral bekend om zijn comfortabele design zitmeubelen en zitelementen. De ontwerpen worden gekenmerkt door harmonieuze proporties en een gevoel van ingetogen luxe.

Ergonomie en comfort

Sinds 1988 wordt er samengewerkt met Piero Lissoni wat een van de belangrijkste redenen is voor de unieke stijl van de firma: discreet, neutraal in zijn vormen, licht en dynamisch. Het gaat om goed uitgebalanceerde en essentiële ontwerpen die strakke lijnen en vormen met ergonomie en comfort combineren.

Harmonieuze woonomgeving

Het bedrijf heeft gewerkt met ontwerpers van het internationaal kaliber, waaronder Shiro Kuramata, Francesco Rota, Arik Levy, Claesson Koivisto Rune en Junya Ishigami. Elk heeft een andere en unieke visie, maar ze hebben allemaal iets gemeen met Living Divani, namelijk dezelfde harmonie en de ‘delicatesse’ van de designs, de mooie vormen, een ware ode aan lineariteit.

Ruim aanbod van eigentijdse meubels

In de loop der jaren ontwikkelde Living Divani een uitgebreid en gevarieerd aanbod van design zitbanken, fauteuils, bedden, accessoires en nog veel meer. De rode draad doorheen de ontwerpen is zitcomfort. Op de kwaliteit van de materialen wordt geen enkele toegeving gedaan en dat resulteert in duurzame meubelstukken die in elk interieur tot zijn recht komen en een eigentijdse uitstraling aan de ruimte geven.

Aparte en creatieve aanpak

In de loop der jaren heeft deze Italiaanse firma een bijzondere aanpak ontwikkeld om het creatieve proces te stroomlijnen. Zitbanken, sofa’s, bedden en toebehoren worden gecombineerd en op die manier creëert men een complete ruimte in harmonie waar ook tafels hun plaats hebben. Bovendien wordt er voortdurend geïnvesteerd in onderzoek naar nieuwe materialen en stoffen.

Kom een kijkje nemen in de Master Meubel Showroom

foto-livingdivanilogo

The harmony and the delicacy of forms, praising to the linearity and to formal neatness.


Realisatie: keramiek, kunst en klassiekers
Een huis inrichten kan op korte tijd maar je interieur kan ook door de jaren heen evolueren. Deze klanten combineren onder meer Afrikaanse kunst, eigen keramiek, vintage klassiekers, moderne


Realisatie: pied à terre à la plage
Dit weekendverblijf aan de kust laat perfect zien waarom het een goed idee is om ons zo vroeg mogelijk bij je plannen te betrekken. Samen met de klant dachten we niet alleen na over het meubilair


Realisatie Grobbendonk: hedendaags design & harmonie
Voor een rustig gelegen nieuwbouwwoning in Grobbendonk kregen we de duidelijke opdracht om hedendaags design en harmonie te combineren tot een interieur dat rust uitstraalt. Voor het