Mdf Italia

Design meubelen in alle eenvoud

MDF Italia is gevestigd in Milaan, het Mekka van het Italiaanse design. De volledige collectie design meubels staat in het teken van de ‘search for simplicity’. Dit is minimalisme ten top. Sinds 2000 hebben verschillende ontwerpers ten dienste van MDF Italia gewerkt aan de creatie en ontwikkeling van nieuwe concepten en producten.

Design meubels die overal passen

Alle design meubelen wordt van alle overtolligheden ontdaan, zodat alleen de essentie overblijft. En dat is al jaren de basis van de identiteit van deze Italiaanse design firma. Of het nu een design stoel, design zetel, design bed of design koffietafel is, de design meubelen van MDF Italia komen in ieder interieur volledig tot hun recht.

Innovatieve en karakteristieke design meubelen

Het bedrijf is met zijn design meubels aanwezig in 43 landen. MDF Italia wordt sinds zijn ontstaan gekenmerkt door een innovatieve en dynamische productstrategie. Efficiëntie, internationalisering en identiteit zijn eigenschappen waarmee dit merk zich onderscheidt. Bekende ontwerpen zijn de ‘SLIM’ tafel, ‘KERAMIK’ tafel, het ‘Aluminium’ bed, maar ook nieuwe ontwerpen trekken steeds opnieuw de aandacht.

Een schare beroemde ontwerpers

MDF Italia tekent voor een uitgebreid gamma design meubels waarvoor het een beroep doet op een rist bekende ontwerpers van allerlei pluimage: Jean Marie Massaud, Bruno Fattorini, Xavier Lust, Neuland, Robin Rizzini, Francesco Bettoni, For Use, Piergiorgio Cazzaniga, Donato D’Urbino & Lomazzi, James Irvine, Massimo Mariani, Soda, Cory Grosser en Andrei Munteanu.

Kom een kijkje nemen in de Master Meubel Showroom

foto-mdfitalialogo

MDF Italia’s success is rooted in its ability to represent contemporary culture.


Outdoormeubilair: zonnig design aan zonnige prijzen
Tot en met zondag 15 september geven we korting op outdoormeubilair van onder meer Extremis, HAY en MDF Italia. Ontdek de stukken hier en in onze showroom!


Realisatie: the devil is in the details
Andere meubels geven een ruimte een compleet andere look en sfeer. Maar dat kan ook met kleine aanpassingen. The devil is dan misschien in the details, daar ligt ook interieursgelukzaligheid


Realisatie: tijdloos geheel met zachte kleuraccenten
De vormen van meubels zijn belangrijk om ze in je interieur te plaatsen. Maar ook de juiste kleuren kunnen je kamers net dat ietsje meer geven. In deze realisatie creëerden we een tijdloos


Realisatie: 3 ruimtes inrichten vanaf nul
Een wit blad kan zowel afschrikwekkend als aanlokkelijk zijn. Deze klanten deden een volledige opfrissing en/of verbouwing van hun leefruimte, keuken en eetplaats. Zo kon bij de interieurinrichting