Minotti

State-of-the-art design meubels

Het Italiaanse Minotti produceert al meer dan 60 jaar design meubelen. De toonaangevende Minotti stijl is ontstaan uit het Milanese design. Ze is uniek door te focussen op het zoeken naar vernieuwende vormen, nieuwe technische oplossingen, een steeds groeiende kennis over de gebruikte materialen, de hoogste kwaliteit en ‘state-of-the-art’ interieur design ideeën.

Creatieve en stijlvolle design meubelen

Het bedrijf wordt inmiddels geleid door de broers Renato en Roberto Minotti. Ze delen dezelfde passie voor creativiteit, stijlvolle ontwerpen en esthetische principes als de bekende designer Rodolfo Dordoni die de collecties sinds 1997 coördineert. Minotti is synoniem met Italiaanse design meubelen en brengt ontwerpen uit van grote ontwerpers als de vermaarde Antonello Mosca en uit de Studio Work in Progress van Emanuela Garbin, Mario Dell Orto en Enrico Cattaneo.

Design meubels geïnspireerd op Italiaans vakmanschap

Minotti staat voor baanbrekend vakmanschap en slaagt erin om traditie en technologie te combineren. Moderne state-of-the-art mechanismen en uitmuntende handenarbeid lopen moeiteloos in elkaar over. Materialen worden zorgvuldig uitgekozen en geen enkel detail ontgaat de ontwerpers. Het resultaat zijn gesofisticeerde design meubels die modebewuste mensen bekoren. Door de heel grote keuze in uitvoering en kleur past een echte Minotti in bijna elk interieur.

Kom een kijkje nemen in de Master Meubel Showroom

foto-minottilogo

"Made in Italy"


Realisatie: een interieur in quotes
Het comfort, de uitstraling, de kwaliteit... Er zijn honderd redenen om een bepaald meubel te keuzen voor jouw interieur. Maar weet je ook waarom de ontwerpers en producenten hun meubels zo hebben