Molteni & Co

Design meubels om van te duizelen

De Molteni Group omvat vier bedrijven met ieder hun eigen focus: home furniture, office furniture, kitchen furniture. Het is een van de meest vooraanstaande bedrijven in de Italiaanse meubelsector. Molteni werd in 1934 door Angelo en Giuseppina opgericht en heeft een lange traditie op het gebied van design meubels.

Creatieve en innovatieve design meubelen

Vandaag is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende speler die internationaal actief is. Voor het maken van design meubels focust Molteni op creativiteit en innovatie. Creativiteit wordt gegarandeerd door het team van ontwerpers die voortdurend de grenzen van modern design aftasten. En innovatie zit ingebakken in het DNA van het bedrijf dat van de meest moderne technieken gebruikmaakt.

Design meubels in een typische stijl

Molteni staat voor een uitgebreid gamma design meubelen in een typische, strakke stijl. Elegant gelijnde kasten, sobere tafels en bekoorlijke bedden, je vindt ze allemaal in de collectie. Ook comfortabele zetels en uitgekiende opbergsystemen maken er deel van uit. En verder nog: bibliotheken, tafels en stoelen.

Kwaliteit en duurzaamheid gaan hand in hand

Geavanceerde technologie wordt gecombineerd met een traditie om u tegen te zeggen. Molteni creëert oplossingen voor een heleboel omgevingen en de ontwerpen evolueren voortdurend. Verder hecht het bedrijf veel belang aan het gebruik van de juiste materialen. Daarom wordt er heel wat onderzoek uitgevoerd om de kwaliteit en duurzaamheid van de design meubels te vrijwaren.

Meer info op de Molteni & C website of kom eens een kijkje nemen in de Master Meubel Showroom

we have a magnificent obsession for quality every day and in every detail.


Op wereldtrip met Molteni
Er zijn heel wat nieuwigheden van het Italiaanse Molteni binnen in onze showroom! Altijd een spannende ontdekkingstocht. Maar ook elk meubel neemt je mee naar onverwachte bestemmingen…


Design in een dakappartement
In dit dakappartement konden we met een blanco blad beginnen: we hoefden geen rekening te houden met al gekochte of geplaatste meubels. Samen met onze klant ging interieurarchitecte