Paola Lenti

Minimalistisch en elegant tuinmeubilair

Paola Lenti, een Italiaanse ontwerpster met wereldfaam, is vooral bekend om haar buitenmeubilair. Ze creëert nieuwe landschappen die tegelijkertijd evenwichtig en opvallend zijn. Haar werk is vooral gebaseerd op tegengestelden die elkaar in alle eenvoud aantrekken: verleden en heden, interieur en exterieur, traditie en technologie. Paolo Lenti streeft naar het perfecte evenwicht tussen het esthetische en technologische aspect en dat maakt haar apart.

Eenvoud en functionaliteit

De design meubels van Paola Lenti zijn luxueus en creatief en komen niet alleen buiten maar ook binnen tot hun recht. In de landschappen leven structuren in metaal en hout in harmonie samen. Ze doorstaan met verve de tand des tijds. Aan de keuze van het materiaal wordt altijd de allergrootste aandacht besteed. Verder valt de eenvoud van de vormen op en staat de functionele kwaliteit van de design meubels altijd voorop.

Harmonie tussen natuur en materiaal

Paola Lenti ontwerpt totaalconcepten waarvan comfortabele en elegante design stoelen deel uitmaken. Je tuin wordt omgetoverd in een stijlvolle plek waar je heerlijk kan genieten. De design meubels worden nog ambachtelijk en dikwijls met de hand gemaakt en blinken uit in duurzaamheid. Bij ieder ontwerp wordt de lat hoog gelegd en dat merk je ook aan het resultaat dat telkens esthetisch en bijzonder is. Alles heeft een heel natuurlijke uitstraling en er wordt voor een rustige en aangename symbiose tussen natuur en product gezorgd.

Bijzondere en eigenzinnige ontwerpen

Dit Italiaanse bedrijf creëert en mengt kleuren en vormen en benut de kwaliteit en de mogelijkheden van de materialen ten volle. De inspanningen van het team van Paola Lenti monden uit in architecturale structuren, design stoelen en tapijten die te allen tijde een coherent geheel vormen. Strakke vormen, opvallende grafische vlakken en krachtige lijnen zijn het handelsmerk van de ontwerpen. Paola Lenti staat er ten slotte om bekend dat ze geen trends volgt, maar afgaat op haar buikgevoel en zo een karakteristieke stijl in het leven roept.

Kom een kijkje nemen in de Master Meubel Showroom

foto-paolalentilogo

Each design attributes its originality to the selection and creation of the material and to the simplicity of its forms.


Outdoormeubilair: zonnig design aan zonnige prijzen
Tot en met zondag 15 september geven we korting op outdoormeubilair van onder meer Extremis, HAY en MDF Italia. Ontdek de stukken hier en in onze showroom!


Realisatie: thuis op vakantie
Je interieur aanpakken kan in één keer maar ook in een aantal kleine stappen, gespreid over de tijd. In deze realisatie, waar we een warm thuis en tuin creërden voor een gezin met