Pastoe

Tijdloze design meubels met persoonlijkheid

Eenvoud, tijdloosheid, kwaliteit en vakmanschap zijn al ruim negentig jaar kernbegrippen van Pastoe. Sinds de oprichting in 1913 maakt dit merk uit Nederland vooruitstrevende en eigentijdse design meubels. Aandacht voor traditionele en ambachtelijke kwaliteit vormen de rode draad doorheen de productie; of het nu gaat om kastprogramma’s, design zitelementen of design tafels.

Duurzame design meubelen

Pastoe investeert in vernieuwing en creativiteit. De design meubelen blijven te allen tijde verrassend actueel. Esthetisch duurzaam en kwalitatief hoogstaand zijn begrippen waaraan bij Pastoe veel tijd wordt besteed. De designers hebben expertise te over en werken met veel overgave en passie aan hun ontwerpen.

Waardig oud worden

De kracht van Pastoe ligt vooral in het doordacht ontwerpen van design meubelen met een verrassende eenvoud. Comfortabel en aangenaam om naar te kijken, nooit opdringerig en zelfs verbazingwekkend vertrouwd. Puur en eerlijk, alsof ze er al jaren zijn geweest. Want een product moet meer zijn dan alleen de buitenkant. Het moet persoonlijkheid hebben; je moet ervan kunnen houden, je eraan kunnen hechten. En design meubels moeten waardig oud kunnen worden.

Vernieuwende design meubels

Pastoe staat voor kwaliteit die al decennia lang de norm is bij de productie van de design meubels. Kwaliteit waarin iedere dag opnieuw wordt geïnvesteerd, want vernieuwing ziet Pastoe als de volgende stap om technieken te verfijnen of de functionaliteit te optimaliseren. Geen gratuite of cosmetische ingrepen, maar wel een vergroting van de visuele en materiële duurzaamheid.

Wonen in harmonie

Pastoe beseft als geen ander hoe waardevol de geschiedenis is voor de toekomst. Ons verleden is inspiratiebron en verplichting tegelijk. Dat is de opgave die Pastoe zich heeft gesteld. Daarom blijft het merk voortdurend investeren in innovatie, eenvoud en kwaliteit. In design meubels van weinig woorden, om mee (samen) te wonen.

Kom een kijkje nemen in de Master Meubel Showroom

not just a product, it is a relation

ontdek Studio Pastoe

Studio Pastoe is een tekenprogramma waar je je eigen kast kan samenstellen. Dit kan je thuis doen of samen met onze interieurarchitecten in de Master showroom. Na het eerste ontwerp raden we je aan het ontwerp met ons te bespreken. Wij kunnen je goed adviseren over de functionaliteit en mogelijkheden, suggesties doen voor composities en passende kleuren.
Pastoe

Hier vind je alle Pastoe acties die momenteel lopen

Realisatie: Een familiezaak, ook voor klanten
Een interieur inrichten betekent voor Master Meubel een echte wisselwerking tussen onze interieurarchitecten en onze klanten. Dit koppel kwam via hun ouders en architectenbureau AIM bij ons terecht


Realisatie: modern design in een authentieke woning
Een nieuw interieur geeft je thuis een heel nieuwe uitstraling. Maar een nieuw interieur kan tegelijk aansluiten bij de uitstraling van je thuis. In dit thuiskantoor en deze zitruimte combineerden we


Realisatie: warmte en kleur in een nieuwbouw
Aan de pure architectuur van een (nieuwbouw)woning warmte en kleur toevoegen is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. We geven je enkele tips aan de hand van deze keuken en zithoek die werden ingericht


Meesterlijk design: hedendaags en toch tijdloos
Master Meubel is fan van de meesters van hedendaags design. Daaronder rekenen we niet alleen grote namen uit het verleden maar ook de talenten van vandaag. Deze inrichting laat zien hoe makkelijk die