Porro

Design meubels met strakke lijnen

De geschiedenis van Porro brengt ons terug naar 1925 toen de twee Italiaanse broers Giulio en Stefano Porro meubels begonnen te maken. De groei verliep aanvankelijk geleidelijk aan, maar ging in de jaren ’50 met rasse schreden vooruit. In 1968 werd de transformatie doorgezet en is er een gloednieuwe productiehal geopend.

Design meubels met internationale faam

In de jaren ’80 en ’90 werd de kaart van de internationalisering getrokken en werkte Porro samen met de invloedrijke Duitse ontwerpers Wolfgang Tolk en Werner Aisslinger. Vandaag telt Porro 100 medewerkers en heeft het een opslagplaats van 14.000 vierkante meter. Het merk geniet internationale bekendheid en heeft een uitgesproken stijl.

Design meubelen van Italiaanse makelij

Ondertussen is Porro uitgegroeid tot een bedrijf dat kwaliteit, elegantie en design uitdraagt. Er is altijd intens samengewerkt met bekende en invloedrijke Italiaanse designers die hun stempel op de collecties hebben gedrukt. De design meubels van Porro zijn als een familie-erfgoed. Strakke lijnen, regelmatige vormen en functionaliteit heeft Porro altijd getypeerd.

Tijdloze en neutrale design meubels

Een extreem lineair huis onderverdeeld in open en multifunctionele kamers. Dat is Porro’s voorstel voor hedendaagse huiselijke ruimtes. De uitmuntende ontwerpers dragen die filosofie hoog in het vaandel. Zij tekenen voor messcherp design, retro-futuristische concepten en creatieve interieuroplossingen. De vormgeving is cruciaal, iedere belijning ontstaat vanuit een basis en wordt doorontwikkeld tot aantrekkelijke design meubelen. Porro is tijdloos en neutraal tegelijk en past in uiteenlopende interieurinrichtingen.

Kom een kijkje nemen in de Master Meubel Showroom

simplicity above all