Rimadesio

Rimadesio is een Italiaanse meubelfabrikant die gespecialiseerd is in de verwerking van glas en aluminium. In samenwerking met architect Giuseppe Bavuso is Rimadesio er in geslaagd een hoogwaardige collectie schuifdeuren en binnendeuren te ontwikkelen die zich onderscheiden door een strak eigentijds ontwerp en een zeer geavanceerde technologische perfectie vertonen. Rimadesio biedt een collectie die perfect past bij zijn moderne design in de recente ontwikkelingen van de moderne architectuur. Vanwege de hoge eisen op het gebied van kwaliteit en technologische verfijning voldoet Rimadesio aan de strengste Europese normen en biedt deze collectie voor de meest veeleisende klanten van kwaliteit door de jaren heen! Sinds september 2013 ook bewonderd door Master Furniture: Velaria glazen schuifsysteem, Dressing Dress Bold en systeemkasten in glas Eileen.

between rationalism and naturalness


Elegante erfstukken en modern maatwerk in een herenhuis
Het interieur van een herenhuis dat al vier generaties in dezelfde familie zit inrichten met een hedendaagse knipoog? Het hoeft geen heiligschennis te zijn. Dat bewijst deze realisatie


Welkom in de eetkamer en woonkamer van Villa M
Villa M is de modelwoning van Master Meubel, gelegen naast onze showroom en bewoond door de zaakvoerster en haar familie. Neem hier een kijkje in de eetkamer en de woonkamer.  


Realisatie: meubels laten de natuur binnen
De eigenaars van dit huis wilden de grootsheid en wijdsheid van de natuur binnentrekken in hun woning. Om dat niet te verstoren, was een keuze van de juiste meubels dan ook erg belangrijk.