Rolf Benz

Stijlvolle design meubels met Duitse degelijkheid

Rolf Benz is een Duitse fabrikant van design meubelen, voornamelijk bekend om zijn design zitmeubelen. De ontwerpen van Rolf Benz staan voor luxe, lifestyle, comfort en Duitse degelijkheid. In hun collectie vind je design salons, salontafels, design tafels en design stoelen. Enkele succesvolle ontwerpers staan aan de basis van de typische Rolf Benz-look: Mathias Hoffman, Anita Schmidt en Christian Werner.

Duurzame design meubels

Rolf Benz staat voor design meubels die tijdloos en modern zijn. Bovendien zijn ze duurzaam, stijlvol en te allen tijden perfect afgewerkt. Met het complete gamma van design sofa’s en design stoelen kan je naar hartenlust je interieur inrichten. De design meubelen van Rolf Benz bieden heel wat mogelijkheden om een fraai interieur samen te stellen.

Design meubelen met optimaal comfort

Comfort gaat voor alles bij Rolf Benz. De design meubels kunnen volledig aan de wensen van de gebruiker worden aangepast. Rolf Benz heeft inmiddels meerdere design klassiekers op zijn naam staan waarmee de grenzen van het design werden verlegd. Denk maar aan design sofa’s zoals de Rolf Benz 322, Rolf Benz Dono 6200 en Rolf Benz Ego. Ook de tijdloze Rolf Benz Mio zetel en de Rolf Benz 7800 eetkamerstoel zijn uitgegroeid tot ijkpunten in de huidige collectie design meubelen.

 

Meer info? Bezoek de Rolf Benz website of kom een kijkje nemen op in de Master Meubel showroom.

traditie, stijl en 100% made in Germany

Rolf Benz acties

Ontdek hier de lopende acties van Rolf Benz.

Rolf Benz Nuvola: hemels zitcomfort
Trop is te veel en te veel is trop. Behalve als het over comfort en flexibiliteit gaat. Wat dat betreft zit je goed bij het Rolf Benz NUVOLA zitsysteem. Geen wonder dat deze zetelcombinatie de German