Schönbuch

Voel je welkom!

Schönbuch doet een poging tot het ontwikkelen van meubilair en functionele oplossingen voor de inkomhal. Lofts in grote steden, huizen in residentiele wijken of villa’s, Schönbuch heeft een de ideale oplossing voor iedereen: gang- en inkomhalsystemen, kasten, creatieve opbergruimten, individuele en uitzonderlijke stukken alsook accesoires voor de woonkamer.

Functionaliteit is steeds een stimulans voor creativiteit. Door deze denkwijze  staan de functionele designmeubels steeds in de kijker; zowel de klassiekers van de collecties, als de nieuwste ontwerpen.

Elke ingang is anders, niet alleen structureel, maar ook door de noden en voorkeuren van de gebruiker ervan.

Schönbuch biedt een antwoord op de individuele noden van de klant en de ongelimiteerde, mogelijke ruimtelijke indelingen van een hal door middel van een grote variatie aan design. De uitvoering van verschillende inrichtingen weerspiegelt Schönbuch’s grote, continue, creatieve geest.

Een inkomhal moet namelijk meer zijn dan alleen praktisch: het is de eerste indruk van een huis, appartement of kantoor. Vandaar dat Schönbuch van deze kleine ruimte een aangename plek wil maken.

foto-schonbuchlogo

What’s more, they quite simply look good.