Technogel

Over het merk

Technogel® stimuleert al lang dagelijkse ervaringen met koele vulling en superieure ergonomische steun—van rolstoelen en medische behandelingen tot fietsen, zitten, wandelen en slapen. Ze hebben een passie voor het revolutionair veranderen van dagdagelijkse ervaringen. Nu delen ze hun inspiratie met u: de voordelen die enkel Technogel® kan bieden, om u te helpen genieten van een verfrissendere manier van leven.

Een innovatief materiaal : de Technogel

Denk eens aan iets dat zo uniek en veerkrachtig is dat het u motiveert om uw gebruikelijke denkwijze achterwege te laten en uw routines vanuit een andere ooghoek te bekijken. Vanaf het moment dat u ’s ochtends opstaat met de zo welgekomen opluchting na een broodnodige nachtrust zorgt Technogel voor een nieuwe ervaring van de dag. Het is meer dan een buitengewone technologie, het is een comfortabelere levenswijze.

Thermische regeling

Wat is er zo “cool” aan Technogel? Dankzij zijn hoge thermische geleiding kan Thermogel uw lichaamstemperatuur op de contactpunten met tot 2°C kan verlagen. Technogel is beter in staat om uw lichaamswarmte en – vocht te transporteren en te verspreiden dan schuim, zodat u koel en comfortabel blijft.

Breed aanbod

Technogel heeft een breed aanbod dat bestaat uit revolutionaire matrassen, kussens, zitkussens en matten.

Meer Technogel

Meer over Technogel kan je ontdekken op de Technogel website. Of kom een kijkje nemen in de Master Meubel Showroom.

Dankzij 25 jaar innoverende Duitse engineering en Italiaans ontwerp creëerden we een spannend resultaat — de nieuwe golf in ergonomie. En het begon allemaal met een stof die niet werd gebruikt en de droom van één man…


Ontdek de nieuwe Master slaapstudio
Tijdens het opendeurweekend van 16 en 17 november kun je een exclusieve blik werpen in onze nieuwe ateliers en magazijnen. Vlak in de buurt vind je de uitgebreide slaapstudio, met bedden en matrassen