Tecno

Multi-inzetbare design meubelen

Tecno is een Italiaans bedrijf dat in 1953 werd opgericht door Osvaldo en Fulgenzio Borsani. Het merk wordt nog altijd gekenmerkt door het enthousiasme voor vakmanschap dat vanaf het prille begin aanwezig was. De combinatie van de expertise van weleer en de hedendaagse technologische innovatie leidt vandaag de dag tot kwalitatieve en opmerkelijke design meubelen.

Design tafels en design stoelen

Tecno heeft een uitgebreid gamma in de aanbieding. De eerste design meubelen die Europa veroverden waren de D70 design sofa en de P40 design armstoel, respectievelijk in 1954 en 1955 ontworpen door Osvaldo Borsani. Tecno heeft zich verder ook gespecialiseerd in het ontwerpen van kantoormeubelen. De design tafels en design stoelen geven een aparte toets aan menig kantoor in Europa en ver daarbuiten.

Totaalprojecten op maat

Ontwerpen op maat is een discipline waar Tecno ook in uitblinkt. Het bedrijf ontwikkeld totaalconcepten die gezien mogen worden en als ijkpunten gebruikt worden. Zo heeft Tecno onder meer meegewerkt aan het herinrichten van het ‘British Museum’, de Agbar-toren in Barcelona en het Europese Parlement. De designers hebben een hechte relatie met een aantal gerenommeerde architecten die maar al te graag een beroep doen op de expertise van Tecno.

Wereldberoemde musea

Bovendien kan je heel wat Tecno design meubelen bewonderen in wereldvermaarde musea zoals het MOMA (in New York en San Francisco), het Victoria en Albert Museum (Londen), het Centrum Georges Pompidou (Parijs), het Museum of Decorative Arts (Montreal) en de Triënnale in Milaan.

Kom een kijkje nemen in de Master Meubel Showroom

It has been in this business for over sixty years, offering unique and distinctive products and solutions, which translate its lucid view of contemporary life.