Van Rossum

Designmeubilair in massief Frans eiken

Gepassioneerd van design en hout, creëert Van Rossum designmeubels van de hoogste kwaliteit met een heel speciale uitstraling. Meestal, op een meer traditionele manier, ontwerpt en produceert Van Rossum, designtafels, designkasten en designstoelen, allemaal gemaakt van massief Frans eiken.

Tijdloos en eenvoudig designmeubilair

Het hele productieproces wordt begeleid en gecontroleerd door Van Rossum, zodat de kwaliteit kan worden gegarandeerd. De eik is op een milieuvriendelijke manier gemaakt. Ze werken volgens de normen van het FSC-label. Zorgvuldigheid en aandacht voor het creëren van unieke meubelstukken. Dankzij het tijdloze ontwerp en de ingetogen materialen past het meubilair van Van Rossum in elk interieur.

Passie en vakmanschap

Franse eik wordt gebruikt in de Franse Vogezen in zijn eigen zagerij. Een groot deel van de fabriek wordt voorzien van energie uit resthout. Het Van Rossum-team blinkt uit in passie en gedrevenheid en gaat altijd met kennis naar het werk. Het massief hout is met respect en professionaliteit gemaakt in unieke meubelstukken.

Meubelstukken komen in elk huis tot hun recht

De verschillende collecties worden gekenmerkt door discrete luxe en intieme charme, aangepast aan de behoeften van vandaag, maar niet overdreven hip en super trendy. Klassiek of modern designmeubilair is overal in zijn eentje. De meubelstukken worden vervolgens met zorg en aandacht afgewerkt.

Neem een ​​kijkje in onze Master Furniture Showroom

foto-vanrossumlogo

Love of wood, closeness to nature, and exquisite craftsmanship are the hallmarks of Van Rossum.


Realisatie: woonkamer en salon met open haard
In deze aaneengesloten ruimte creëerden we harmonie met Belgische, Nederlandse en Italiaanse designklassiekers. Het opvallendste element is ongetwijfeld de indrukwekkende, op maat gemaakte wandkast


Realisatie: tijdloos geheel met zachte kleuraccenten
De vormen van meubels zijn belangrijk om ze in je interieur te plaatsen. Maar ook de juiste kleuren kunnen je kamers net dat ietsje meer geven. In deze realisatie creëerden we een tijdloos


Realisatie: een thuis inrichten doe je niet alleen
Deze klanten wonen in een moderne villa met een strak zwart-wit interieur, voorzien van accenten in hout. De gedroomde omgeving om design meubelen van de meesters in te plaatsen dus.