Walter Knoll

Stijlvol meubilair van bijzonder goede kwaliteit. Het is vanaf 1865 te vinden in de lederzaak van Wilhelm Knoll in Stuttgart. Meer dan 150 jaar later is de beschrijving nog steeds van toepassing op de collecties van Walter Knoll.

Wilhelm Knoll was hofleverancier van het vorstenhuis van Württemberg. Walter Knoll is hofleverancier voor woonruimtes met meesterlijk vakmanschap, rijke materialen en een blijvende uitstraling.

Walter Knoll is een internationaal toonaangevende producent van hoogwaardig gestoffeerde meubelen en een zeer uitgebreide collectie directiemeubilair. De collecties bevatten meubelen met een klassiek en modern design, met uitgelezen materialen en met ambachtelijke zorgvuldigheid, met het beste comfort en een lange levensduur.

Sinds 1993 is Walter Knoll in handen van de familie Rolf Benz. Algemeen directeur Markus Benz waakt sindsdien over het vakmanschap en de ontwerpen, waarbij de lange traditie van kwaliteit, stijl en tijdloosheid nog steeds centraal staan. Al meer dan 150 jaar lang voldoen de meubels van Walter Knoll aan het verlangen naar levenslange kwaliteit.

Vandaag is Walter Knoll een van de meest toonaangevende meubelfabrikanten. Het bedrijf, gevestigd in Herrenberg vlak bij Stuttgart, won de afgelopen 20 jaar meer dan 30 internationale designprijzen, waaronder de eerste Design Management Europe Award.

Meer info? Bezoek de Walter Knoll website of kom een kijkje nemen in de Master Meubel showroom.

we create living spaces