Binnenkort staat de kerstboom weer te blinken in onze woonkamers, met hopelijk heel wat cadeaus er onder. Geen idee wat te kopen voor je vrienden of familie? Ontdek deze zeven geschenktips tijdens onze Christmas shopping op donderdag 28 november en maak kans om er één van te winnen!

Voor de feesttafel

Rijstpap met een gouden lepel is een klassieker maar ook andere (na)gerechten krijgen net wat meer klasse wanneer ze genuttigd worden met blinkend bestek. Deze gouden theelepeltjes komen uit de wilde en intuïtieve Flora Vulgaris bestekcollectie die Roos Van de Velde ontwierp voor Serax.

De Lampadina van Flos is een opvallende maar toch aangename tafellamp. De gezandstraalde bol zorgt voor een gezellige want diffuse verlichting, de bakelieten voet voor extra cachet. En wat is er fijner dan om met een lekker geurtje te arriveren op het feestje? De huisparfums van Locherber uit Milaan stralen niet alleen elegantie en verfijndheid uit, de leuke verpakkingen maken ze bovendien tot het perfecte geschenk.

+
+
+
+

Voor Masterliefhebbers

In onze Master Shop vind je ook accessoires die vroeger op de salontafel of de commode van de grootste meesters van het hedendaagse design stonden. Zo zul je maar weinig fotoreportages van de woning van Charles en Ray Eames vinden waarop hun House Bird niet prominent in beeld staat. En Alexander Girard ontwierp zijn Wooden Dolls collectie, die mensen en dieren voorstellen, voor eigen gebruik als decoratie van zijn huis in Santa Fe.

+
+
+
+

Voor een duurzame toekomst

De eindejaarsfeesten betekenen ook dat er vooruitgeblikt wordt naar wat nog komen moet. Dat we allemaal bewuster moeten leven, staat ondertussen wel vast. Ook designmerken zetten hier steeds meer op in. Doe bijvoorbeeld een van alpacawol gemaakte plaid cadeau van Elvang, dat fairtrade gecertificeerd is. Of vervang alle plastic flesjes door een herbruikbare Hay Sowden drinkfles in jouw favoriete kleur.

WIN!

Cadeaus krijgen tijdens het cadeaus shoppen? Het kan tijdens onze Christmas shopping nocturne op donderdag 28 november! Koop het perfecte geschenk en je maakt kans op een van volgende attenties:

  • een Flos Lampadina tafellamp
  • een Hay Sowden drinkfles
  • een duoticket voor de musical Daens in het Studio 100 pop-uptheater (waarvoor Master het restaurant inrichtte)

Vind hier meer inspiratie


Eenvoudig online shoppen bij Master in 7 stappen
Shoppen bij Master doe je niet alleen in onze fantastische showroom maar ook gewoon vanuit je luie zetel. Volg dit handige stappenplan, met enkele tips en tricks, om met een paar muisklikken jouw


Ontdek de nieuwe Master slaapstudio
Tijdens het opendeurweekend van 16 en 17 november kun je een exclusieve blik werpen in onze nieuwe ateliers en magazijnen. Vlak in de buurt vind je de uitgebreide slaapstudio, met bedden en matrassen


Meesterlijk design: hedendaags en toch tijdloos
Master Meubel is fan van de meesters van hedendaags design. Daaronder rekenen we niet alleen grote namen uit het verleden maar ook de talenten van vandaag. Deze inrichting laat zien hoe makkelijk die


Drie tips voor een gezellige thuis
Het slechte nieuws: de winter komt er aan. Het goede nieuws: de winter komt er aan! Niets gezelliger dan tijdens de kortste dagen van het jaar thuis te cocoonen. Master geeft je drie handige tips