Dankzij onze design wintersolden kunt u in januari ook bij Master Meubel profiteren van kortingen. Onder meer deze meesterwerken van Philipp Starck, Piero Lissoni en Eero Saarinen staan tijdelijk in onze showroom voor een verminderde prijs.

Cassina My World by Philippe Starck

Ontspannen werken is dankzij Myworld, het zitbanksysteem dat Philippe Starck ontwierp voor Cassina, geen tegenstelling meer. Maar dit “eiland van energie en creativiteit” voorziet ook bijna alle andere behoeften van de moderne mens, van eten en drinken over ontspannen tot verbonden blijven. Myworld is dan ook meer dan een sofa, het is een beleving.

Porro Ex-Libris by Piero Lissoni

De naam Ex-Libris mag dan wel Latijn zijn voor “uit de bibliotheek van”, dit ontwerp van Piero Lissoni voor Porro is veel meer dan een eenvoudige boekenkast. Dit glazen meubel staat op zichzelf en is dan ook gegarandeerd een eye-catcher in eender welk interieur. De glazen schappen zorgen er voor dat niet alleen boeken maar ook verzamelobjecten en accessoires prachtig uitgelicht worden.

Knoll Conference Chair by Eero Saarinen

Eero Saarinen kreeg voor het eerst de handen van de critici op elkaar met de Tulip Chair die hij samen met Charles Eames ontwierp. De productie vertrouwde hij toe aan het bedrijf van Hans Knoll, die getrouwd was met Florence Schust-Knoll, een vriendin van de familie Saarinen. Ook de Conference Chair is meer dan een halve eeuw na zijn eerste verschijning nog in bijna elk Knoll interieur terug te vinden.

Hieronder verzamelden we nog enkele beroemde meubels waarop we in januari korting geven. Nieuwsgierig naar al onze design wintersolden? Je vindt ze in onze showroom en op onze website. Veel plezier!

Soldengalerij

No Images.
Please upload images in images manager section. Click on Manage Images button on the right side of the gallery settings.