Mr Blue Sky Jackie

Enkele jaren geleden was Anne Gilis op zeiltocht in de Caraïben. Alle boten sleurden er een lelijke, schreeuwerige luchtmatras achter zich aan. Maar ook thuis is de enige optie om te ontspannen in een zwembad het kopen van plastic luchtmatras die je bovendien nog zelf op moet blazen ook.

Samen met Gaëtan Bourguignon ontwikkelde Anne Jackie, het eerste luxueuze drijvende ligbed. Mr Blue Sky was geboren. Jackie is een prachtvoorbeeld van een innovatief en oogstrelend product, volledig ‘made in Belgium’. Bovendien is ze bijzonder goed bestand tegen zonlicht, zout water, chloor, zweet en beschermingsproducten tegen de zon.

Naast Jackie bracht Mr Blue Sky ook Lucille op de markt, een stevige basis voor Jackie op het vasteland die even goed gebruikt kan worden als stijlvolle salontafel voor buiten. Perfect relaxen kan pas echt met de bijpassende rechthoekige Elise en vierkante Emma kussens.

Benieuwd naar dit heerlijke drijvende ligbed? Neem gerust contact met ons op om het van nabij te bekijken. Toch niet helemaal je ding? Ons ruim assortiment outdoor meubilair vind je hier.

Mr Blue Sky – Jackie

No Images.
Please upload images in images manager section. Click on Manage Images button on the right side of the gallery settings.