De nieuwste producten van Edra zijn geleverd in onze toonzaal en staan online in onze webshop. De meubelen van de Italiaanse producent staan synoniem voor comfort en elegantie. In deze drie sofa’s spendeer je zorgeloos uren.

Francesco Binfaré ontwerpt al meer dan 25 jaar voor Edra. Zijn innovatieve, aanpasbare sofa’s staan garant voor comfort dat jou op het lijf geschreven is. Ontdek drie van zijn verbazingwekkende ontwerpen en de inspiratie er achter.

Flap

“Het was eind september 1999. In mijn droom keek ik neer op een glooiende rode vlakte, zoals op die prachtige foto’s van de woestijnen. Plots begon een stortbui van zwarte regen uit een gele lucht te vallen. Eerst overstromenden de ondiepe valleien, al snel stond het hele gebied onder water. Slechts een stukje land rees boven het teerzwarte oppervlak uit. Toen de regen abrupt stopte, werd ik wakker. Ik stond op, zette een kopje thee voor mezelf, pakte een schaar en een blad papier en knipte de vorm uit die ik in mijn droom had gezien.”

Binfaré tekende verder en ontwierp zo de Edra Flap. De verstelbare onderdelen kunnen in zes verschillende hoeken geplaatst worden zodat hun gebruik verandert van hoofdsteun over rug- en armleuning tot voetensteun. De functie van Flap verandert mee, van een sofa over een dagbed voor twee tot een gespreksplek voor een groep.

On The Rocks

Deze sofa wordt wel eens omschreven als een ‘zitlandschap’. Met de vier geometrische zitelementen kunnen verschillende opstellingen gemaakt worden. Kers op de taart is de sensuele rugleuning die over de sofa meandert. Dankzij de unieke Gellyfoam van Edra zijn flexibiliteit en comfort niet langer onverenigbaar.

Absolu

Laat je niet misleiden door je eerste indruk. De Absolu is niet alleen elegant en tijdloos. Hij is ook absoluut uniek dankzij de gepatenteerde Smart Cushions. In de zoektocht naar het ultieme comfort kunnen die makkelijk verbogen worden. Zo zijn ze makkelijk beweegbaar, bruikbaar en vervormbaar. Ook de Absolu bestaat bovendien uit verschillende elementen zodat je de sofavorm van je dromen kan samenstellen.

Bekijk hier onze showroommodellen van Edra

Laat je verder inspireren


Lente-inspiratie: aperitieven op je terras
De warmterecords sneuvelen weer en het heerlijke weer slaagt er in om toch bij iedereen een glimlach op het gezicht te toveren. Blijf dus in je kot, bestel je outdoorproducten online in onze webshop


Geen Salone del Mobile: welkom bij de Master Design Week
Het Salone del Mobile, de jaarlijkse hoogmis voor hedendaags design in Milaan, is om begrijpelijke redenen afgelast. Master blijft haar klanten echter graag inspireren. Welkom dus bij de Master


Realisatie: Een familiezaak, ook voor klanten
Een interieur inrichten betekent voor Master Meubel een echte wisselwerking tussen onze interieurarchitecten en onze klanten. Dit koppel kwam via hun ouders en architectenbureau AIM bij ons terecht


3 concrete tips voor het thuiswerken
De coronacrisis legt niet alleen ons sociale leven stil maar heeft ook een enorme impact op onze werksituatie. Veel mensen moeten plots of nog meer thuis werken. Master interieurarchitecte Jill geeft

Bekijk hier alle foto's van onze toonzaalmodellen