Prachtig was hij misschien niet, toch doet het nog pijn om afscheid te nemen van de zomervakantie. Ondertussen ben je dus weer helemaal welkom op kantoor. Of werk je voortaan vaker van thuis uit? Master Meubel heeft alle oplossingen in huis voor flexibel werken.

De evolutie was al langzaam ingezet. De coronapandemie duwde ze echter in een stroomversnelling. Plots was thuiswerken niet meer een folietje maar een verplichting. Tot verbazing van velen werkte het nog ook. De voordelen van flexibel werken lijken dan ook op te wegen tegen eventuele nadelen.

Flexibel werken betekent arbeid verrichten binnen een flexibele werkomgeving en onder flexibele werktijden. Vroeger waren werknemers vaak verplicht om van 9 tot 5 aanwezig te zijn op kantoor. Vandaag kan het gebeuren dat ze diezelfde werkuren verdelen over een voormiddag kantoor, ’s namiddags even naar een coworking space en ’s avonds nog een uurtje thuis.

Meer voor- dan nadelen

Flexibel werken biedt heel wat voordelen. Werknemers kunnen hun agenda beter plannen en een dag thuiswerk combineren met een tandartsbezoek of de voetbaltraining van de jongste. Bij medewerkers die zich goed voelen bij thuiswerk, zien we een duidelijk positief effect op de werk-privébalans en dus ook op de productiviteit.

Master Meubel en Vitra Partner Store Antwerp bieden alle mogelijk oplossingen voor flexibel werken. Ben je klaar om je eigen home office in te richten? Maak dan zeker een afspraak met een van onze interieurarchitecten. Zij bekijken samen met jou de verschillende mogelijkheden. Zo voel jij je als een vis in het water in je nieuwe thuiskantoor.

+
Aluminium Chair EA 118
+
Physix Studio
+
AC 5 Work
+
ID Mesh zitbekleding

Leasing voor flexibel werken

Nog niet helemaal zeker van de grote sprong? Dan zijn onze leasingformules ideaal. Voor een klein bedrag huur je het kantoormeubilair dat op jouw lijf geschreven is. Na de afgesproken termijn ruil je het in of bezorg je het terug. Zo probeer je flexibel werken uit zonder grote investeringen. Onze leasingformules zijn er voor professionele klanten, van kleine zelfstandigen tot grote bedrijven.

MASTER TIP: Vitra heeft een omvangrijk aanbod aan bureaustoelen, met uitgebreide mogelijkheden qua comfort en design. Wil je graag zo snel mogelijk aan de slag? Momenteel hebben we onder meer de Rookie, ID Soft, Physix, Alu Chair en Soft Pad op voorraad. Kom ze uitproberen in de Vitra Partner Store Antwerp!

Laat je verder inspireren


De Master Ateliers, at your service
Uw droominterieur, dat is onze ambitie. Meubilair speelt daar een essentiële rol in. Maar er komt zoveel meer bij kijken. Onze Master Ateliers zorgen voor perfect maatwerk, de ideale raamdecoratie


Wat onze Master interieurarchitecten voor jou kunnen doen
Zoek je naar het perfecte design cadeau of wil je je volledige interieur onder handen nemen? Ons team van interieurarchitecten staat je graag bij met professioneel advies en handige tips. Ook jou


Ontdek ons nieuw aanbod voor bedrijven
Master Meubel zet haar jarenlange ervaring op de particuliere markt voortaan ook in voor bedrijven en ondernemers. Van kantoren over horeca tot openbare ruimtes, wij gaan samen met je op zoek naar

vitra-home-desk3

4 design bureaus: voor elk interieur wat wils
4 design bureaus: voor elk interieur wat wils Een degelijk bureau is een plaats waar je alles ordelijk bijhoudt, waar je papierwerk kan afhandelen en waar je rustig even op de computer kan werken.