Hay pen cadeau

Wat is er leuker dan een cadeau krijgen? Zelf geschenken uitdelen natuurlijk. We vieren de verjaardag van de Master Shop met een voucher van 10 euro. En bij digitale betalingen met Payconiq krijg je een gratis Hay pen.

Een jaar geleden opende in onze showroom de Master Shop. Op zoek naar een prachtig design accessoire of een origineel geschenk? Dan is dit jouw eerste stop. Ondertussen kreeg de Master Shop al een nieuw kleurtje en vinden jullie ook vlot de weg naar de webshop.

Om deze eerste verjaardag te vieren, geven we je tot en met 31 december 2017 10 euro korting bij een aankoop van 50 euro in de Master Shop. Klik hier, vul je mailadres in en je ontvangt de voucher in je mailbox. Enjoy your shopping!

Betaal digitaal en krijg een Hay pen cadeau

En daar eindigt de eindejaarspret nog niet. Bij aankopen via Payconiq krijg je gratis een prachtige pen van Hay cadeau. Je kiest zelf of je de gouden of de regenboogversie het mooist vindt.

Payconiq is een elektronisch betalingssysteem. Dankzij de mobiele app, die gekoppeld is aan je zichtrekening, betaal je heel eenvoudig aan je vrienden of in handelszaken. Payconiq werd gelanceerd door een Nederlandse bank en uitgetest in Leuven. Ondertussen aanvaarden meer dan 37 000 Belgische winkels Payconiq, in 2018 wordt de app ook gelanceerd in Nederland en Luxemburg.

Download Payconiq in de Google Play Store of in de Apple App Store.

Bezoek onze showroom tijdens de eindejaarsperiode

We zijn gesloten op maandag 25 december (Kerstmis), zondag 31 december (oudjaar), maandag 1 januari (Nieuwjaar) en zoals steeds op elke vrijdag. Zondag 24 december sluit de showroom om 16u in plaats van 18u. Hier vind je alle openingsuren. Tot binnenkort!