Hvid

“Ik ben al zo lang ik me kan herinneren betoverd door wiskundige vormen. Herhaling geeft me innerlijke rust en komt terug in mijn professioneel en persoonlijk leven. Ik werk altijd met herhalende vormen in mijn ontwerpen voor Hvid, net zoals mijn textielinstallaties het langzame en zich herhalende breiwerk transformeren in een ritueel.”

Caroline Camerlynck, oprichtster Hvid

Een zachte aanraking na een zware dag op het werk, een warme knuffel op een strenge winteravond, een troostend nest voor je kleintje. Dat en nog veel meer vind je in het assortiment van Hvid, opgericht door Caroline Camerlynck. Hun duurzaam, kwalitatief en vooral prachtig textiel is gemaakt door Belgische ambachtslui.

Het woord ‘hvid’ komt uit het Deens en verwijst naar de puurste kleur: wit. Vers als de sneeuw en zacht als melk. Caroline ontwerpt patronen in zachte en felle kleuren maar eerst wordt alles gemaakt in het wit. Zo brengt ze de fijnste details aan in het ontwerp. Het resultaat is elegant en hartverwarmend, een tastbare herinnering aan gelukkige momenten.

De dekens, kussens en sjaals van Hvid zijn gemaakt van 100% Merino-wol. De Merino-schapen staan er om bekend dat ze de beste en zachtste wol leveren. Met deze volledig natuurlijke vezels brengt Hvid luxueuze zachtheid binnen in jouw dagelijkse leven. Bekijk enkele producten hieronder en neem contact op voor meer info over het volledige gamma.

Hvid gallery

No Images.
Please upload images in images manager section. Click on Manage Images button on the right side of the gallery settings.