Moederdag cadeau's

Juwelen heeft ze genoeg, een staafmixer zal allicht slechts matig gewaardeerd worden en bloemen krijgt ze al elke week van je. Maar wat geef je dan cadeau op Moederdag? Master Meubel snelt te hulp met een praktisch design geschenkpakket.

In de hele wereld worden moeders - zeer terecht - al eeuwenlang vereerd. Het moderne gebruik van een echte Moederdag ontstond in de Verenigde Staten. President Woodrow Wilson besloot in 1914 dat elke tweede zondag van mei Mother’s Day zou zijn, een nationale feestdag. De Antwerpse schepen Frans Van Kuyck was er al een jaar eerder, waardoor we in de provincie Antwerpen Moederdag vieren op 15 augustus, de feestdag van Maria, de patrones van de stad.

Wel een fantastische moeder maar geen inspiratie? Master Meubel stelde enkele geschenkpakketten samen. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze leuke accessoires van Hay, rechtstreeks uit onze Master Shop cadeauwinkel? Ze zetten de tijd even stil speciaal voor moeders. Als mama wat me-time nodig heeft of de kinderen even een time-out verdienen, komt de Time zandloper bijvoorbeeld handig van pas.

Foto’s zijn vandaag alomtegenwoordig maar herinneringen zijn nog waardevoller wanneer we ze opschrijven. Dankzij de mooie notaboekjes kunnen mama’s zowel de stoute als de grappige streken van de kinderen onthouden. Ze vormen een mooi bureausetje met de gouden pen en de schaartjes van Hay. De Kaleido schaaltjes tenslotte komen altijd van pas, in de dressing, op een bureau of in de woonkamer.

Kom gerust langs in onze Master Shop en ontdek daar nog meer cadeautips en pakketten voor moederdag.