Om onze klanten steeds de best mogelijke service te bieden, bezoekt het Master Meubel Team regelmatig beurzen in binnen- en buitenland. Ontdek hier onze persoonlijke hoogtepunten van de vijfentwintigste editie van Interieur Kortrijk in tekst én als fotoverslag.

Niet lang geleden kregen we nog een uitgebreide rondleiding in de Antwerpse showroom van Giorgetti. Het Italiaanse merk ontwierp een nieuwe, strakkere productlijn om een breder publiek te bereiken, evenwel zonder haar eigen, unieke waardes uit het oog te verliezen. De samples van de nieuwe Atmosphere collectie van accessoires zagen er veelbelovend uit. Een deel van de meubels die we op de beursstand in Kortrijk Xpo zagen, is ondertussen verhuisd naar de showroom in Antwerpen. 

Opvallende nieuwigheden kiezen uit het grote aanbod viel niet mee. Op de stand van Normann Copenhagen waren we erg gecharmeerd door de Form Chair en de collectie met onder meer papieren accessoires. Het hele Master Meubel team was weg van de nieuwe sofa van de Sede en dan met name de uitvoering zoals ze getoond werd in Kortrijk. De Flos Superloon staanlamp viel zo in de smaak dat hij binnenkort verwacht wordt in de Master Meubel showroom.

Kansen voor jonge designers

Lampenfabrikant Nemo bracht een ode aan architecten Le Corbusier en Perriand met een kleine tentoonstelling. Daarnaast kregen we een nieuwe lamp te zien die binnenkort in twee maten wordt uitgebracht. Ze is gemaakt van beton en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden.

Interieur Kortrijk heeft er steeds voor gewaakt ook kansen te geven aan jonge, nieuwe designers en merken. Dat benadrukten ze deze editie met de voorstellingen van enkele projecten van studenten van Thomas More Mechelen, die opgesteld stonden tussen de andere beursstanden. Tenslotte verdienen ook de hanglampen van Petite Friture, een jong Frans merk, een vermelding.

Nieuwe galerij

No Images.
Please upload images in images manager section. Click on Manage Images button on the right side of the gallery settings.