Interieurinrichting

Interieuradvies

Meesterlijke interieurinrichting

Uiteraard kunt u bij Master Meubel terecht voor een uitgebreid assortiment design meubels, van de klassieke meesterstukken tot de meest trendy nieuwigheden. Maar ook om uw volledige interieur in te richten of een make-over te geven bent u bij ons aan het juiste adres. Samen met een van onze interieurarchitecten maken we uw droominterieur waar.

Bent u nog op zoek naar inspiratie? Op onze blog vindt u enkele prachtige Master realisaties.

Een interieur (met bioscoop) uit de films

Als interieurarchitecten worden we graag zo vroeg mogelijk betrokken bij jouw (ver)bouwplannen. Deze wondermooie woning toont welke voordelen dat jou biedt. Van de woonkamer over de keuken tot de bioscoop en wijnkelder, het interieur en het exterieur sluiten overal naadloos op elkaar aan.Hoe gaan we te werk? Bekijk hier kort onze werkwijze: Realisatie van je droomproject in 6 stappen!

1
Kennismakingsgesprek

Tijdens ons eerste contact, in onze showroom of bij u thuis, komen we samen te weten hoe u uw nieuwe interieur ziet. Strak hedendaags, stijlvol klassiek of helemaal out of the box? We denken graag met u mee.

Voorstel eerste ontwerp
2

Op basis van uw verwachtingen en onze expertise stelt onze interieurarchitect een eerste ontwerp voor. Aan de hand van uw feedback schaven we verder aan het plan.

3
Gedetailleerde uitwerking voorontwerp

Wanneer vast staat welke meubels in uw droominterieur zullen komen, kleden we die ook aan. We tonen u alle opties wat stoffen, kleuren en materialen betreft.

Finaal ontwerp
4

Op basis van uw feedback werken we het plan tot in de details uit. Welke basis moeten de stoelen hebben en welke accessoires geven uw interieur de finishing touch?

5
Levering en plaatsing

Na bestelling van de meubels bepalen we in samenspraak een dag waarop uw meubels geleverd kunnen worden. De plaatsing gebeurt door ons professioneel Master team.

Finishing Touch
6

Indien gewenst kan onze interieurarchitect na de levering ter plaatse komen om het geheel af te werken met de nodige decoratie/accessoires.


Realisatie: warmte van DePadova en Teixidors in een loft
Deze klanten hadden geen vastomlijnd idee van hoe hun nieuwe interieur er uit zou zien. “Maar toen ze me foto’s toonden van hun prachtige loft, wist ik dat het minimalistische maar warme van


Realisatie Grobbendonk: hedendaags design & harmonie
Voor een rustig gelegen nieuwbouwwoning in Grobbendonk kregen we de duidelijke opdracht om hedendaags design en harmonie te combineren tot een interieur dat rust uitstraalt. Voor het


Realisatie met designklassiekers: “Als een schilderij”
Bezoekers van onze Master Gallery weten dat designklassiekers niet voor niets hun status bereikt hebben. Op zoek naar een volwassen en klassevol interieur kozen de bewoners van deze villa, bijgestaan


Realisatie: kantoorruimte aan huis
Een home office kan natuurlijk eenvoudig in de woonkamer. Maar er zijn ook andere manieren om business en pleasure van elkaar te scheiden. Deze klanten richtten kantoorruimte, een vergaderruimte en

Onze klanten over hun ervaring met Master Meubel

“Topservice!!! Er is duidelijk veel respect aanwezig voor de wensen van de klant en alle mogelijkheden werden heel uitgebreid besproken met de interieur architect.” K.B.

“Alles is prima verlopen, bijzonder, vlot en aangenaam. Het resultaat is ook uitstekend. Ik ben zeer tevreden.” V.S.

“Wij zijn bijzonder enthousiast over uw collectie, deskundigheid en advies en de zeer correcte afhandeling tot en met de bezorging en de plaatsing in huis. Alle afspraken worden nagekomen en de meubelen zijn keurig verpakt. Alle producten zijn kwalitatief hoogstaand. Wij adviseren vrienden om uw showroom te bezoeken en zullen zelf ook zeker weer terugkomen.” M. vd. V.

“Complimenten aan iedereen van Master. Gewoon top: het kan niet beter.” J.S.

“Mag ik jullie allemaal verkopers, het vervoer , de plaatsers , de administratie enz. bedanken voor de correcte afspraken en levering van de mooie meubels. Tot een volgend keer.” L.H.

“Uw techniekers zijn zonet bij ons geweest om de rugleuning van onze zitbank ( ‘Moov’ ) terug te monteren. Alles is in orde en de service van Master was weeral TOP ! Wij zijn al klant van … 1995 en zijn nog nooit teleurgesteld door Master. Ik zou zeggen …houden zo !” A.V.

Wil je ook graag deelnemen aan ons klanttevredenheidsonderzoek? Klik dan op deze link