Bekledingsupgrade Glove en Pacific

Pacific is een echte JORI-klassieker, en het re-design heeft alles in zich om dat ook te worden. De comfortabele, subtiel hellende zitlijn werd behouden. Net als de iconische, kantelbare armleggers. Die laatste transformeren in een oogwenk sofa tot ligzetel of 2-zit tot 4-zit. Nieuwe elementen zijn de fijne pootjes, de opvallende biesafwerking rondom de contouren en een afgeronde vorm die nog meer refereert naar de golfslag van de oceaan waarnaar het originele ontwerp werd genoemd.

Intelligent ontwerp voor beperkte ruimtes. De Glove sofa is flexibel van karakter. De traploos inclineerbare armleggers toveren deze tweezit instant om tot een comfortabel ligbed. Deze handige kerel is reeds beschikbaar vanaf 165 cm breed.

Van 15 april 2020 t.e.m. 15 september 2020 koop je de modellen Glove 8900/8950 en Pacific 9700 in leder tegen de voordeligste lederprijs (Celia), alle nabestellingen in stof betaal je tegen de voordeligste stofprijs (categorie F1a).

Contacteer ons voor meer informatie of bezoek onze showroom voor advies.

Jubileumsactie: 40 jaar Shiva

Strak en horizontaal ontwerp dat zich discreet in elke ruimte strekt. Sofa met losse lendenkussens en een opklapbare rugsteun voor super ontvankelijk zitcomfort. Met het veelvoud aan elementen stel je je hoogstpersoonlijke combinatie samen tot het meesterwerk van je interieur. Moderne vormgeving, groots comfort.

Ontvang van 20 januari 2020 t.e.m. 31 december 2020 15% korting op uw aankoop van het model Shiva 3960.

Contacteer ons voor meer informatie of bezoek onze showroom voor advies.

Jori - Classics

De JORI signatuur is het resultaat van de gedreven ambitie van Juan Jorion. Hij stichtte JORI in 1963 vanuit een duidelijke missie: het perfecte zitcomfort bieden. Met absolute liefde voor het vak, respect voor de meeste hoogwaardige materialen. Internationale ontwerpers stappen mee in zijn verhaal. Hun ambitie is vandaag relevanter dan ooit. Want duurzaamheid zat reeds verweven in hun genen. Op heden is JORI uitgegroeid tot een internationale referentie inzake tijdloos zitcomfort. Een referentie die trouw zweert aan compromisloos vakmanschap.

Ontvang van 25 mei 2020 t.e.m. 31 december 2020 15% korting op de modellen; Linea 8700/8780, Vinci 3280, Yoga Mono-Move 7360, Symphony Mono-Move 7960.

Contacteer ons voor meer informatie of bezoek onze showroom voor advies.