De warmterecords sneuvelen weer en het heerlijke weer slaagt er in om toch bij iedereen een glimlach op het gezicht te toveren. Blijf dus in je kot, laat je inspireren door onze outdoorsets, bestel met korting in onze webshop en geniet volgende week al van een lekkere apero op je terras.

Het maakt niet uit of je nu in een stadsappartement op de derde verdieping, in een rijtjeshuis of in een losstaande woning met een grote tuin woont. Bij deze temperaturen belooft het terras de komende weken een van de leukste plekjes buitenshuis te worden. Met enkele accessoires kleed je dat perfect aan voor het aperitief. Laat je hieronder alvast inspireren door de setjes die onze Master interieurarchitecten speciaal voor de gelegenheid samenstelden.

Is jouw terras nog niet helemaal lente- en zomerwaardig? Kom in alle veiligheid langs onze showroom om de outdoor collectie te ontdekken. En met enkele eenvoudige klikken bestel je alles wat je nodig hebt in onze webshop. Levering kan op amper een week tijd maar enkel uit stock. Snel er bij zijn is dus de boodschap want weg is weg. Hulp nodig? Neem dan hieronder zeker contact op met een van onze interieurarchitecten.

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

Vind hier inspiratie voor je interieur

Realisatie: Een familiezaak, ook voor klanten

Een interieur inrichten betekent voor Master Meubel een echte wisselwerking tussen onze interieurarchitecten en onze klanten. Dit koppel kwam via hun ouders en architectenbureau AIM bij ons terecht voor hun eetkamer en salon.  

Ontdek nog meer inspiratie voor je tuin of terras