Ons krijg je niet snel aan het blozen. Tenzij het is om jou een plezier te doen, natuurlijk. Van 1 tot en met 16 februari krijg je 10% korting op tal van rode en roze accessoires in onze Master Shop.

Op het graf van de heilige Valentijn groeide een amandelboom met roze bloempjes. Door een betere doorstroming van ons bloed kleuren onze wangen rood als we verliefd zijn. Rood staat voor onze tegenstrijdigheden: leven en dood, woede en schaamte, angst en moed. Al die betekenissen zitten ook vervat in de liefde.

Van theelichtjes tot olifanten

Geen betere manier dus om je liefde voor je partner uit te drukken dan met een rood of roze accessoire. En in onze Master Shop vind je voor ieder wat wils. Van de Serax Earth by Marie Michielssen potten in papier maché tot de iconische glazen Birds die Oiva Toikka ontwierp voor Iittala.

Maar even goed van de schattige, houten Vitra Eames Elephant tot de ‘dauwdruppels’ die de Kastehelmi theelichtjes van Iittala tevoorschijn toveren. En natuurlijk een hele selectie dienbladen om ontbijt op bed te serveren, van onder meer Vitra, HAY en Serax. Allemaal in het rood of roze!

+
+

10% korting!

Op al deze items en nog veel meer koop je gedurende twee weken voordeliger in onze showroom en in onze webshop. Master Meubel Bloost van zaterdag 1 tot en met zondag 16 februari 2020. Ontdek in onze Master Shop en online op welke rode en roze items je allemaal 10% korting krijgt.

Opgelet: op Valentijnsdag, vrijdag 14 februari, zijn we gesloten! Vergeet dus niet je aankopen op voorhand te doen. Of probeer het tijdens het weekend erna nog goed te maken…

Bekijk hier een greep uit ons Valentijn assortiment

Lees hier hoe je online kan shoppen bij Master Meubel

Eenvoudig online shoppen bij Master in 7 stappen

Shoppen bij Master doe je niet alleen in onze fantastische showroom maar ook gewoon vanuit je luie zetel. Volg dit handige stappenplan, met enkele tips en tricks, om met een paar muisklikken jouw gedroomde accessoire of meubel bij je thuis geleverd te krijgen.

Vind hier meer inspiratie


Meesterlijk design: hedendaags en toch tijdloos
Master Meubel is fan van de meesters van hedendaags design. Daaronder rekenen we niet alleen grote namen uit het verleden maar ook de talenten van vandaag. Deze inrichting laat zien hoe makkelijk die


Realisatie: warmte en kleur in een nieuwbouw
Aan de pure architectuur van een (nieuwbouw)woning warmte en kleur toevoegen is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. We geven je enkele tips aan de hand van deze keuken en zithoek die werden ingericht


De trends van IMM Cologne: de bevestiging voor 2020
Vorig jaar zagen we op imm cologne in Keulen, de grote Duitse meubelbeurs, een terugkeer naar de natuur, naar vroeger en naar de basics. Die trends worden dit jaar naadloos verder gezet.  


2020, een nieuwe start voor Master Meubel
2019 was zonder twijfel een van de drukste jaren uit de meer dan dertig jaar lange geschiedenis van Master Meubel. Nu we met het nieuwe jaar ook een nieuwe start maken, blikken we terug en vooruit.