Master Meubel Design Museum workshop Bauhaus

Inschrijving

Master Meubel Design Museum workshops

In maart komt de exclusieve tentoonstelling ‘Bauhaus 100’ naar Master Meubel. Ter gelegenheid van deze tentoonstelling, organiseert Master Meubel workshops en rondleidingen voor scholen, universiteiten, architecten en designliefhebbers.

Maak van deze unieke gelegenheid gebruik om in te schrijven voor één van de workshops die Master Meubel aanbiedt. Tijdens een ontdekkingstocht door het gebouw, maak je kennis met de architectuur van ‘De Turnhoutse School’. Deze architectuurstroming wordt verder uitgediept tijdens een presentatie én bezoek aan de permanente expositie. In de workshop ‘150 jaar meubeldesign’ krijg je uitleg over de geschiedenis van het meubeldesign en de meubelmeesters. Ter gelegenheid van de Bauhaus 100 expo uitgebreid met een bezoek aan deze unieke expo.

Schrijf je nu in:

  • Voer een getal tussen 1 en 18 in.

*Deelname aan de workshop(s) bedraagt 10 euro, ter plaatse te betalen na aanmelding aan de balie. Voor dit bedrag neemt u deel aan 1 of meerdere workshops, wordt er een hapje en drankje voorzien en gaat u naar huis met een goodiebag.