Bij Master Meubel geloven we in teamwork. Daarom werken we allemaal nauw samen en steken we graag de koppen bij elkaar. We zijn er immers rotsvast van overtuigd dat je met meerdere mensen tot betere resultaten komt. Zo denkt ook Hans De Bont; al 15 jaar lang binnenhuisarchitect bij Master Meubel.

Het Master Team, een frisse mix met een unieke werking

Hans studeerde binnenhuisarchitectuur en meubelontwerp. Hij liep stage in New York, in Retail Design, en vond in Master Meubel zijn eerste echte werkgever. “Het Master Team bestaat uit zowel ervaren architecten als net afgestuurde, jonge talenten. Deze interessante combinatie zorgt ervoor dat ervaring wordt doorgegeven, maar tegelijk dat we steeds frisse ideeën kunnen aanbieden aan onze klanten.”, aldus Hans.

“De werking van Master Meubel wijkt wel af van de traditionele benadering van binnenhuisarchitectuur. Hier richten we ons meer op de mensen; ons werk is meer op maat. Elk project is voor ons een mooi verhaal dat we graag willen vertellen. Daarom proberen we onze klanten altijd te leren kennen. We luisteren naar hun wensen, vragen foto’s van hun interieur en gaan eventueel ook langs om de sfeer in hun woning te ervaren.”

Hans' inspirerende top vijf

Net omdat het Master Team zo divers is levert iedereen op zijn manier een bijdrage aan ons werk. Iedereen heeft zijn persoonlijke mening en interesses, die samen een interessant geheel vormen. Wij vroegen aan Hans wat hem inspireert en kwamen tot deze inspirerende top vijf:

1. Inspirerende website

Van designers en architecten tot volledige projecten, verlichting en accessoires: je vindt het allemaal in de inspirerende database van Architonic.

2. Inspirerende plaats

Nog niet zo lang geleden zetten we de Vitra Campus in de kijker op onze blog. En terecht: de campus is werkelijk een collage van gebouwen waar elke designliefhebber zijn hart kan ophalen.

No Images.
Please upload images in images manager section. Click on Manage Images button on the right side of the gallery settings.

3. Inspirerend boek

Het boek ‘Buitengewoon Belgisch Bouwen’ laat je kennismaken met echte pareltjes van huizen die verbazen door hun creatieve vormgeving en gedetailleerde interieurs.

4. Inspirerende architecten

In Herk-De-Stad vind je ILB Architecten. De diverse projecten die dit Belgische bureau reeds realiseerde zijn een echte inspiratiebron voor Hans.

5. Inspirerende vrijetijdsactiviteit

In zijn vrije tijd neemt Hans graag de fiets voor een ritje “fietsen door het water”; een innovatief project waarbij je (letterlijk) dwars doorheen de vijvers in Bokrijk fietst.